и на бензин ми тропа зверски аванса (на газ тва нещо го няма)одеве откачих акумулатора и вичко се оправи до следващото палене
Компа нещо ми се шашка Голф3 АБД и гори много РЕШЕНО
- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Компа нещо ми се шашка Голф3 АБД и гори много РЕШЕНО
от как то сложих климатика нещо взе да се шашка компютъра прави някакви странни неща като от сорта държи високи обороти на празен ход
и на бензин ми тропа зверски аванса (на газ тва нещо го няма)одеве откачих акумулатора и вичко се оправи до следващото палене
някъкви идеи или да направя захранването на компютъра през реле и така всеки път като изгаса колата да се рестартира компа
Последна промяна от lamer4e на Пет 25 юли 2008 12:29, променено общо 2 пъти.
- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи карах я в сержиз имам приятели кадето имат елкон и т.н. закачихая на компа само гршка за ламдата имаше която е нормално за газта след това я пробвах на бензин и си прави каквото поиска пак я закачихме на стенд и нямаше грешки а иначе това се получи откакто сложих климата но се пак не вярвам да качи 4 литра от нищо както казах и със и без разхода е еднакъв ! проста нямам идея
после ще проверя да не съм откачил някой вакум някаде или нещо букса но ако бях откачил букса щтеше да набие гешка 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”