проблем със светлините на Голф 2
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем със светлините на Голф 2
Здравейте,искам помощ за следния проблем - при включени светлини /фарове/ по време на движение ,след като са работели около 10минути за около 4-5секунди сами изгасват имам предвид фарове ,стопове,арматурно табло,но светкавицата работи.Същото се случи и с чистачките и вентилатора на парното /бяха включени да работят заедно,но без светлините/.Предварително благодаря на този който ми помогне по някакъв начин.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
znainainai написа:Така както го описваш колега си за клеморед на запалването (нагоряла "секция"консуматори: фарове,моторче за парното и т.н.)
Ехх и на мен ми беше на езика но все го забравям думата клеморед. Мерси, че ме подсети!

До колкото знам подмяната и направа на нов е скъпичка. Дали има вариант да се почисти и натегнат клеймите? Че и мен ме интересува темата...

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Tinko написа:znainainai написа:Така както го описваш колега си за клеморед на запалването (нагоряла "секция"консуматори: фарове,моторче за парното и т.н.)
Ехх и на мен ми беше на езика но все го забравям думата клеморед. Мерси, че ме подсети!
До колкото знам подмяната и направа на нов е скъпичка. Дали има вариант да се почисти и натегнат клеймите? Че и мен ме интересува темата...
Клеморед на запалването

-
- Автомобил:
- Двигател:
Tinko написа:znainainai написа:Така както го описваш колега си за клеморед на запалването (нагоряла "секция"консуматори: фарове,моторче за парното и т.н.)
10 лева-4 литре бензин скъпо ли ти се вижда?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”