проблем със светлините на Голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
vladi_mir69
Автомобил:
Двигател:

проблем със светлините на Голф 2

Мнениеот vladi_mir69 » Чет 07 авг 2008 8:37

Здравейте,искам помощ за следния проблем - при включени светлини /фарове/ по време на движение ,след като са работели около 10минути за около 4-5секунди сами изгасват имам предвид фарове ,стопове,арматурно табло,но светкавицата работи.Същото се случи и с чистачките и вентилатора на парното /бяха включени да работят заедно,но без светлините/.Предварително благодаря на този който ми помогне по някакъв начин.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Чет 07 авг 2008 9:53

Ами колега това е хлабава връзка според мен. Най вероятно проблема идва от контакторите на ключалката, щом всичко изгасва. Но проблема може да е от още доста неща... :roll:

Потребителски аватар
gyleto
Автомобил: Golf 2
Двигател: PL 1991

Мнениеот gyleto » Чет 07 авг 2008 10:00

аз имах такъв проблем със фаровете изключваха по време на движение смених копчето от което се включват фаровете никакъв проблем нямам вече просто старото си беше изпяло песента

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Чет 07 авг 2008 10:02

gyleto написа:аз имах такъв проблем със фаровете изключваха по време на движение смених копчето от което се включват фаровете никакъв проблем нямам вече просто старото си беше изпяло песента

Да но при него, по това което е написал спира всичко. :shock

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Чет 07 авг 2008 11:33

Така както го описваш колега си за клеморед на запалването (нагоряла "секция"консуматори: фарове,моторче за парното и т.н.) :roll:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Чет 07 авг 2008 11:44

znainainai написа:Така както го описваш колега си за клеморед на запалването (нагоряла "секция"консуматори: фарове,моторче за парното и т.н.) :roll:

Ехх и на мен ми беше на езика но все го забравям думата клеморед. Мерси, че ме подсети! :да:

До колкото знам подмяната и направа на нов е скъпичка. Дали има вариант да се почисти и натегнат клеймите? Че и мен ме интересува темата... :roll:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Чет 07 авг 2008 19:37

Tinko написа:
znainainai написа:Така както го описваш колега си за клеморед на запалването (нагоряла "секция"консуматори: фарове,моторче за парното и т.н.) :roll:

Ехх и на мен ми беше на езика но все го забравям думата клеморед. Мерси, че ме подсети! :да:

До колкото знам подмяната и направа на нов е скъпичка. Дали има вариант да се почисти и натегнат клеймите? Че и мен ме интересува темата... :roll:

Клеморед на запалването :idea: Там се сменя (нищо не се чисти слага се нов) малко е кофти смяната има я описана във форума в доста теми :D

Потребителски аватар
m&m16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот m&m16v » Чет 07 авг 2008 19:40

Клемореда е на 99%.

vladi_mir69
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladi_mir69 » Нед 10 авг 2008 18:24

благодаря на всички,оказа се клемореда.В сервиза ми казаха че са го почистили,за сега нямам проблем,дано е за по-дълго.

Потребителски аватар
poni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот poni » Пон 11 авг 2008 21:06

Tinko написа:

10 лева-4 литре бензин скъпо ли ти се вижда? :shock

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”