Ниска темепература на работа Абд
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ниска темепература на работа Абд
Здр.Колата е 1.4ми 95 год.абд.Внос от Италия е(по прецаках се).Перката включва на 70 C и колата не може да загрее повече, и зимата ми се появи проблем с оборитите(подържаше високи обороти на нулева).Тая темепература ми казаха ,че е много ниска за нормална раобта на двигателя,смених термостата с bahr,незнам.Дайте съвет, знам че нормалана Т трябва да е 80-90.Датчик ли е проблема..благдр.
ами да ти кажа по това което четох по форума на всички немски москвичи(vw)
работната температура била 90 градуса,ти като си сменил термостата вече незнам виж дали някой от датчиците не ти е проблемен.това е и при мен с температурата даржи ми я някъде около 50 градуса като се движа,и ме посъветваха да сменя термостата,тея дни ше го сменя и ще пиша за резултат,но това е от мен,все пак тук има много по-компетентни хора дано някой такъв ти даде ценен съвет.уверил съм се че тука се разбират много повече неща отколкото да питаш тоя и ония и да те навиват за глупости.късмет от мен.

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
прав си колега, има колеги разбирачи (разбирайте в добрия смисъл) и такива "разбирачи" по сервизите дето..........не ти и трява.
на мен не ми дръжи нармална температура все на 80и малко стои.мен така ме подъгаха сменяй, сменяй, добре че им си имам едно на ум
както и да е
относно твоя приблем мисля щом си сменил термостата и приемем че е изправен
няма как да не е от датчика. имаш 2, за прката да влючва на радятора е и друг за срелката таблото. не е нормално да върти преди 90 и няколко градуса
все пак пробери да ли е изправен термаостата, имаше обяснено някаде писано, и кажи модела на дригателя щото има значение
на мен не ми дръжи нармална температура все на 80и малко стои.мен така ме подъгаха сменяй, сменяй, добре че им си имам едно на ум

относно твоя приблем мисля щом си сменил термостата и приемем че е изправен

- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Сменяй датчика за температура който се намира на фланеца отпред на двигателя - този в който влизат много маркучи . Само че има няколко вида - опредялят се по цвета на пръстенчето . Мисля че твоя трябва да е жълт , но все пак провери . Моя го смених вчера и всичко си дойде на мястото , преди това стрелката за температура се движеше като оборотомер и перката се включваше когато реши . Сега се включва малко преди 90 градуса . Сменяй докато не е започнал да ти ебава паленето като при мене на вентото преди време .
п.п ABD e прoблемен мотор относно температура , имай го впредвид
п.п ABD e прoблемен мотор относно температура , имай го впредвид

здравейте!по твоя вапрос колега варинатите за мен са 2:или некачествен термостат или датчик.аз днес смених мо термостат с BEHR мисля беше и всичко заспа.купуваи части не само от елитни магазини ами и от хора които знаят какво продават,задавай им вапроси и ще се увериш колко разбират и от това ще си направиш извод на какви хора попадаш;).надявам се да съм ти бил полезен.айде със здраве 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”