Любимия Пиербург 2е - смукач - вакуум, и термо ампула
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Любимия Пиербург 2е - смукач - вакуум, и термо ампула
Много ви се моля някой да посочи къде се намира авт. смукача защото не знам
Снимайте го и с кръгче го заградете че си умирам вече ... дано не е термо ампула ... ама и нея не я знам къде е - пак ще съм крайно благодарен ако я цъкнете и нея. Благодаря на всички съпричастни!

Последна промяна от CyberBlade на Съб 08 окт 2005 13:51, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:22, променено общо 1 път.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:22, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Посочете : мембрана авт. смукач Пиербург 2е
...
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
georgipass thank you very much и на теб
Обаче аз виждам разлика с моя (2е). Аз нямам маркуч в оградената с жълто секция. Капачката е същата, но не е разпробита. Той вакуумен ли е?
Тъй като разглобих смукача
Искам да питам в какво положение трябва да е клапата когато поставям смукача на студен двигател? Сега го сложих на плътно затворен отвор (тази биметална пружинка не трябва да я навивам нали ?)
Сложих смукача, така че биметалната пружина е свободна и клапата е затворена плътно. Бая височки обороти вдигна, та даже май ги и вдигна леко след като позагря .. но не мога да кажа точно, защото таблото ми е свалено.
Оборотите са високи обаче това е на газ, на бензин хубаво работеше, но нямах достатъчно бенз, за да видя как работи след като е загряла.
И още един въпрос: как се регулират оборотите на смукача т.е. до колко оборота да вдига когато колата е студена?

Обаче аз виждам разлика с моя (2е). Аз нямам маркуч в оградената с жълто секция. Капачката е същата, но не е разпробита. Той вакуумен ли е?

Тъй като разглобих смукача

Сложих смукача, така че биметалната пружина е свободна и клапата е затворена плътно. Бая височки обороти вдигна, та даже май ги и вдигна леко след като позагря .. но не мога да кажа точно, защото таблото ми е свалено.
Оборотите са високи обаче това е на газ, на бензин хубаво работеше, но нямах достатъчно бенз, за да видя как работи след като е загряла.
И още един въпрос: как се регулират оборотите на смукача т.е. до колко оборота да вдига когато колата е студена?
- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
специчлно съм си играл да го правия дано помогне
http://free.data.bg/biol/pierburg2e2.pdf
а и да не се повтариам това 2е2 ваското го знаее наи добре
http://free.data.bg/biol/pierburg2e2.pdf
а и да не се повтариам това 2е2 ваското го знаее наи добре
-
- Автомобил:
- Двигател:
Обади се на Васко за проблемите с 2Е2
Миналата седмица оправихме проблемът при мен, по много иновационен начин
Оказа се, че просто някъде маркучите са запушени и през термоампулата не циркулира достатъчно антифирз и тя си мисли, че колата е още студена и не сваля оборотите...Васко направи един байпас от основните маркучи и всичко заспа...ако това е проблем и при теб може дори сам да си го направиш, аз ще ти кажа какво ти трябва 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Ха мерси за отговорите!!
Ще видя маркучите, но първо да си наместя клапата
П.С. Аз доти pdf го имам и е наистина най-пълния и най-разбрания (щото само англисйки знам
обаче не съм го дочел целия.
Интересно ми е че дават на много места тази клапа понякога отворена докрай. При мен никога не се е отваряла докрай. Като дам пълна газ се отваря около 1см. Това нормално ли е?
Ще видя маркучите, но първо да си наместя клапата

П.С. Аз доти pdf го имам и е наистина най-пълния и най-разбрания (щото само англисйки знам

Интересно ми е че дават на много места тази клапа понякога отворена докрай. При мен никога не се е отваряла докрай. Като дам пълна газ се отваря около 1см. Това нормално ли е?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Васко ела на море бе
Значи като за начало - никога ама никога клапата не ми се е отваряла докрай. А като дадеш пълна газ накъде се мърда тази клапа?
В момента (както съм го направил да затрва напълно клапата на студен двигател) постигнах следния дефект - при студен двигател не се вклъучва смукач, а като загрее се пуска. Карбуратора ми е гей!

Значи като за начало - никога ама никога клапата не ми се е отваряла докрай. А като дадеш пълна газ накъде се мърда тази клапа?
В момента (както съм го направил да затрва напълно клапата на студен двигател) постигнах следния дефект - при студен двигател не се вклъучва смукач, а като загрее се пуска. Карбуратора ми е гей!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”