Странно виене от предните колела ? Помагайте
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Странно виене от предните колела ? Помагайте
Здр колеги имам следния въпрос от предните колела се чува виене в4ера проверихме в сервиза лагерите не е от тях има масло в скор. кутия и диференциала, не задържат накладките, гумите и джанитете не са криви балансирани са гумите са Пирели П6000 от какво може да е
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:тея от сервиза да си скъсат дипломите ако имат такива де
Точно така....
За какво е сервиза, да разберат проблема какъв е! От дупка няма как да идеш чак до скоростите, освем ако не си се ударил странично в бордюр! Спирачки, лагер, каре. Там търси проблема!
Какви хора майстори съм виждал. Качва се прави едно кръгче и всеки един шум знае откъде идва, сменя това което трябва и всичко е ок!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
aldo написа:виенето се получи след като влязах в една дупка и спусках гумата от тогава почна да вие лагерите няма луфт гледаха ги казаха че не са за смяна о6те
не вярвай така безрезервно.....луфтът се появява известно време след виенето.....вероятно имаш разбит лагер от удара...понякога на ръка и статично това не може дасе установи(имал съм такава случка).....но в движение веднага се усеща....за мен е лагер.Смени лагера на колелото където е бил удара и ще разбереш.....дори и да не е това няма толкова да се охарчиш...
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма как да я бутне нали за това е диференциал-а... При 1000 оборота на 5-та знаеш ли гумата колко бързо се върти.... ненужно е...nikolai_an написа:на 2-ра наи много да я бутнеш от крикаTinko написа:Колата се вдига на крик от страната която вие. Включва се на 2-ра колелото почва да се върти и шума се чува откъде идва! Преди да се вдигне от крик задължително ръчна и застопоряване!пробваи на 5-та,ако няма на 4-та!
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
kато вдигнеш колата и подаваш плавно газ на 5-та представи си че знам малко повече от теб как се върти!Tinko написа:Няма как да я бутне нали за това е диференциал-а... При 1000 оборота на 5-та знаеш ли гумата колко бързо се върти.... ненужно е...nikolai_an написа:на 2-ра наи много да я бутнеш от крикаTinko написа:Колата се вдига на крик от страната която вие. Включва се на 2-ра колелото почва да се върти и шума се чува откъде идва! Преди да се вдигне от крик задължително ръчна и застопоряване!пробваи на 5-та,ако няма на 4-та!
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Пичове, не си блъскайте главите, гумите са пирели П6000 и аз съм с такива и си бучи и вие...от гумите е! ако имаш възможност вземи на заем други гуми и ще видиш, че шума ще изчезне и моята е така обаче гумите ми са накрая си и другото лято ще вземам нови затова си карам така...тези гуми са си просто шумни...един приятел ги смени и изчезна шума...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”