Въпрос за температура на масло PL
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за температура на масло PL
Колеги интересува ме кой е датчика за темпереатурата на маслото?Имам в предид бордовия компютър от къде взима инфо защото при мен излизат само черти?Става дума за PL матор!
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
london написа:на главата, обаче отзад(от страната на изпискателния колектор) датчика е точно на ръба, и е единствен от онази страна
Има един датчик наистина от страната на делкото ама няма кабел на него,би ли казал някой какъв цвят е кабела да го търся къде е!При мен има един свободен зелен с черна ивица ако не се лъжа ама е отпред над масление филтър където са дръгите датчици!
didkoltd написа:london написа:на главата, обаче отзад(от страната на изпискателния колектор) датчика е точно на ръба, и е единствен от онази страна
Има един датчик наистина от страната на делкото ама няма кабел на него,би ли казал някой какъв цвят е кабела да го търся къде е!При мен има един свободен зелен с черна ивица ако не се лъжа ама е отпред над масление филтър където са дръгите датчици!
зелено-черно-това е твоят кабел
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
mmv написа:didkoltd написа:london написа:на главата, обаче отзад(от страната на изпискателния колектор) датчика е точно на ръба, и е единствен от онази страна
зелено-черно-това е твоят кабел
Хмммм и аз така си помислих като видях ,че някое накадърно педалче го е клъцнало като не се е сетило от къде го е извадил,аман от некадърници!....Благодаря колеги !

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”