Въпрос за температура на масло PL

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за температура на масло PL

Мнениеот didkoltd » Сря 10 сеп 2008 23:28

Колеги интересува ме кой е датчика за темпереатурата на маслото?Имам в предид бордовия компютър от къде взима инфо защото при мен излизат само черти?Става дума за PL матор!

Потребителски аватар
london
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот london » Чет 11 сеп 2008 10:55

на главата, обаче отзад(от страната на изпискателния колектор) датчика е точно на ръба, и е единствен от онази страна :wink:

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Чет 11 сеп 2008 17:57

london написа:на главата, обаче отзад(от страната на изпискателния колектор) датчика е точно на ръба, и е единствен от онази страна :wink:

Има един датчик наистина от страната на делкото ама няма кабел на него,би ли казал някой какъв цвят е кабела да го търся къде е!При мен има един свободен зелен с черна ивица ако не се лъжа ама е отпред над масление филтър където са дръгите датчици!

Потребителски аватар
london
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот london » Съб 13 сеп 2008 10:33

под делкото има 3 датчика мисля, единия е за темп. на таблото.
иначе този за мфа-то е отзад точно.
Иначе не мога да ти кажа в момента какъв цвят е кабела. Ще се опитам да го разгадая :D

Потребителски аватар
mmv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mmv » Нед 14 сеп 2008 9:07

didkoltd написа:
london написа:на главата, обаче отзад(от страната на изпискателния колектор) датчика е точно на ръба, и е единствен от онази страна :wink:

Има един датчик наистина от страната на делкото ама няма кабел на него,би ли казал някой какъв цвят е кабела да го търся къде е!При мен има един свободен зелен с черна ивица ако не се лъжа ама е отпред над масление филтър където са дръгите датчици!

зелено-черно-това е твоят кабел

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Нед 14 сеп 2008 18:29

mmv написа:
didkoltd написа:

зелено-черно-това е твоят кабел

Хмммм и аз така си помислих като видях ,че някое накадърно педалче го е клъцнало като не се е сетило от къде го е извадил,аман от некадърници!....Благодаря колеги ! :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”