Проблем с Голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
sa6i4
Автомобил:
Двигател:

Проблем с Голф 2

Мнениеот sa6i4 » Пон 15 сеп 2008 19:20

Здравейте колеги!Имам следния проблем:колата държи перфектни обороти на газ дори и когато е студена(въпреки липсата на смукач,което страшно ме учуди като я купувах,ако някой може да ми обясни каква е далаверата :lol: ),но на бензин гасне постоянно,не мога да я пусна по инерция..
Имате ли идея от какво може да е?

skoti

Мнениеот skoti » Пон 15 сеп 2008 19:29

Питай форумния инхалаторджия :) :roll: http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=29623 ако вземеш да бараш най много да си останеш на газ съвсем

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Пон 15 сеп 2008 22:33

по принцип на газ сам забелязал поне на мойта че като и махна смукача работи много по добре отколкото с смукач докато е студена разбира се ама това може би ти влияе на работата на бензина най добре ходи да ти напраат една диагностика

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 16 сеп 2008 0:05

Ами това, че липсва ръчка която да опънеш, незначи, че на колата и липсва смукач. Моята, примерно, също няма ръчка, автоматичен е.... но разбирам за него едва в зимни условия понеже от време на време като вземе да вдига обороти, та чак се забравя и се налага да гася двигателя и пак да го паля, понеже с леко подаване на газ, оборотите не падат понякога :roll: .

Потребителски аватар
NORX
Автомобил:
Двигател:

..

Мнениеот NORX » Вто 16 сеп 2008 10:27

Моя има автоматичен смукач....(който не се вижда.)колкото до оборотите ..можеш да си ги регулираш на бензин с малка отверка...има един отвор на моята отгоре на двигателя с тапа отгоре..машам си тапата бъркам с отверката и регулирам колкото си искам...но инъче мене ми бяха паднали на 0 оборотите на газ и ходих на майстор и ми ги оправи... :)

Потребителски аватар
XPLOD119
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: Asz 2005г

Мнениеот XPLOD119 » Чет 18 сеп 2008 20:19

Колега аз имах същия проблем смених бензиновата помпа и покарах около хиляда километра на бен и сега нямам проблем нито на газ нито на бензин

Потребителски аватар
sa6i4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sa6i4 » Чет 18 сеп 2008 21:56

Усещам,че бензиновата помпа май ми прави мизерии,защото превключването от газ на бензин е просто приключение!Ако карам с 80км/ч примерно,давам на 0 изгаря нали останалата газ и гасне превключвам на бензин и едваааа едва поема и намалява до 40км/ч и чак тогава почва вече такава да се дави и да минава на бенз..После същото докато мине на газ..изобщо ужас някакъв,при Рейсъра ми всичко ставаше за секунди... :evil:

Потребителски аватар
mitko85
Автомобил: E91
Двигател: M47

Мнениеот mitko85 » Чет 18 сеп 2008 22:12

При мен същото го правеше до преди оня ден. Сетих се, че майстора ми беше казал да разкачам клемата на акумулатора от време на време за 3-4 минути, щото компютъра трупал някакви грешки. Е направих го това и и скъсах чорапите на бенз, но при теб незнам дали е възможно да е от това.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”