Имате ли идея от какво може да е?
Проблем с Голф 2
Проблем с Голф 2
Здравейте колеги!Имам следния проблем:колата държи перфектни обороти на газ дори и когато е студена(въпреки липсата на смукач,което страшно ме учуди като я купувах,ако някой може да ми обясни каква е далаверата
),но на бензин гасне постоянно,не мога да я пусна по инерция..
-
skoti
Питай форумния инхалаторджия
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=29623 ако вземеш да бараш най много да си останеш на газ съвсем
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
Ами това, че липсва ръчка която да опънеш, незначи, че на колата и липсва смукач. Моята, примерно, също няма ръчка, автоматичен е.... но разбирам за него едва в зимни условия понеже от време на време като вземе да вдига обороти, та чак се забравя и се налага да гася двигателя и пак да го паля, понеже с леко подаване на газ, оборотите не падат понякога
.
..
Моя има автоматичен смукач....(който не се вижда.)колкото до оборотите ..можеш да си ги регулираш на бензин с малка отверка...има един отвор на моята отгоре на двигателя с тапа отгоре..машам си тапата бъркам с отверката и регулирам колкото си искам...но инъче мене ми бяха паднали на 0 оборотите на газ и ходих на майстор и ми ги оправи... 
Усещам,че бензиновата помпа май ми прави мизерии,защото превключването от газ на бензин е просто приключение!Ако карам с 80км/ч примерно,давам на 0 изгаря нали останалата газ и гасне превключвам на бензин и едваааа едва поема и намалява до 40км/ч и чак тогава почва вече такава да се дави и да минава на бенз..После същото докато мине на газ..изобщо ужас някакъв,при Рейсъра ми всичко ставаше за секунди... 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”