топло закарах го в сервиз и не могат да открият причината не е от клапата на парното не е от радиатора правиха и диагностика нищо не показва някои ако има идеи да казва (единственото нещо което е правено по колата е смяна да водна помпа и са налели 4 литра антифриз нз колко сабира системата) някои ако има идеи от какво е може да сподели. майсторите казват че всичко е на ред ама не духа топло пак идва зима
климатроника не иска да топли
-
marianiord
- Автомобил:
- Двигател:
климатроника не иска да топли
имам голф 4 ТДИ 110к.с. и климатроника не иска да духа
топло закарах го в сервиз и не могат да открият причината не е от клапата на парното не е от радиатора правиха и диагностика нищо не показва някои ако има идеи да казва (единственото нещо което е правено по колата е смяна да водна помпа и са налели 4 литра антифриз нз колко сабира системата) някои ако има идеи от какво е може да сподели. майсторите казват че всичко е на ред ама не духа топло пак идва зима
-
marianiord
- Автомобил:
- Двигател:
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Климатроника си е написал колегата точно и ясноIvchTDI написа:marianiord написа:а някой може ли да ми каже колко литра сабира системата защото ми казаха че е 6 литра пак аз налях 4 и се напълни
Може да не си източил и водата в двигателя и за това да ти е събрало 4 литра. Да питам кое по точно не ти работи климатроника или парното.
-
IvchTDI
- Автомобил:
- Двигател:
MuTa4eTo написа:Климатроника си е написал колегата точно и ясноIvchTDI написа:marianiord написа:а някой може ли да ми каже колко литра сабира системата защото ми казаха че е 6 литра пак аз налях 4 и се напълни
Може да не си източил и водата в двигателя и за това да ти е събрало 4 литра. Да питам кое по точно не ти работи климатроника или парното.
Нали на климатроника има копче за парното и за тва питам. Дали и двете не работят.
-
marianiord
- Автомобил:
- Двигател:
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Те четворките по принцип май по-бавно загряват доколкото чета...карам и един ситроен Ц3, много бързо му идва парното, ама много бързо...и един X-Trail Нисан карам, на него парното идва по-бавно...незнам защо така... Та колега изобщо ли нямаш парно и също така не пишеш двигателя добре ли е загрял (90 гр.), тогава също ли нямаш парно... изчакай я да поработи на място (най-бързо загрява така) и виж температурата дали прескача 90-те градуса и да знаеш - ако прескочи 90-те гр. и пак нямаш парно веднага я изключи. Направи това и пиши пак
Успех
пп: Моето съмнение е за водна помпа, внимавай да не прегрееш мотора
пп: Моето съмнение е за водна помпа, внимавай да не прегрееш мотора
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”