GOLF 4 1.6
GOLF 4 1.6
ИМАМ VW GOLF 4 1.6 БЕНЗИН КОЛАТА МИ ПРЕКАСВА ПРИ ПОДАВАНЕ НА ГАЗ И УСКОРЯВА САС ЗАКАСНЕНИЕ НЯМА МОЩНОС НЕ ДАВА ГРЕШКИ НА КОМПА ПОЧИСТИХ ДЕБИТОМЕРА И СЕ ОПРАВИ МАЛКО НО ПРОБЛЕМА ОСТАВА СУТРИН НА СТУДЕН ДВИГАТЕЛ КАТО ПОДАМ ГАЗ ЩЕ СИ УДАРЯ ГЛАВАТА В ТАБЛОТО ОТ ПРЕКЪСВАНЕ НЯКАКВИ ИДЕИ ОТ КАКВО Е?
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: GOLF 4 1.6
ceno001 написа:ИМАМ VW GOLF 4 1.6 БЕНЗИН КОЛАТА МИ ПРЕКАСВА ПРИ ПОДАВАНЕ НА ГАЗ И УСКОРЯВА САС ЗАКАСНЕНИЕ НЯМА МОЩНОС НЕ ДАВА ГРЕШКИ НА КОМПА ПОЧИСТИХ ДЕБИТОМЕРА И СЕ ОПРАВИ МАЛКО НО ПРОБЛЕМА ОСТАВА СУТРИН НА СТУДЕН ДВИГАТЕЛ КАТО ПОДАМ ГАЗ ЩЕ СИ УДАРЯ ГЛАВАТА В ТАБЛОТО ОТ ПРЕКЪСВАНЕ НЯКАКВИ ИДЕИ ОТ КАКВО Е?
На първо време пробвай с добавка за почистване на дюзите STP примерно. Разхода на гориво как е?
- vladoins
- Автомобил:
- Двигател:
Аз го имам същият проблем с моя Голф само че и 3ка и е с със същия двг AFT. Глъхне прексъва и придърпва само на бензин и само на студен двг под товар т.е.на скорост и никога без да е на скорост докато загреев докъм 70гр. след това изчезва. Имам съмнения за някой датчик или сензор за налягане в колекторите. Когато прехварля на газ при темп.около 35-40гр.не се налага да я чакам да загрее до 70гр.защото на газ го няма този проблем, иначе казано съмнявам се в нещо което участва в работата на бензин и не участва в работата на газ по отношение на датчици или сензори.
Последна промяна от vladoins на Сря 22 окт 2008 11:27, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”