проблем с километража
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с километража
аве колеги имам г4 98 год но единден нямах какжо да правя и си разглобих таблото не6то сам направил и сам си изгорил километража.намерих километраж но е от голф2001 и по средата м/у оборотомера и километража има екранче което не знам дали ще работи на моиата кола?ако някои може да ми каже какжо да правя мерси от сега.
- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не основния ти проблем е екранчето, а това, че като сложиш таблото колата няма да запали. Причината е, че първо трябва да обучиш ключа към таблото, а таблото към компютъра на колата. За целта може да се наложи да се смени чипа в ключа , защото има няколко версии и може чипа, който ти е в ключа да е за еднократна употреба.
Ти си запали колата пук после му мисли дало екранчето ще тръгне или не, но ако искаш да заработи пълнофункционално ще трябва да си смениш и лостчетата на чистачките с такова, което има за борд компютър.
Ти си запали колата пук после му мисли дало екранчето ще тръгне или не, но ако искаш да заработи пълнофункционално ще трябва да си смениш и лостчетата на чистачките с такова, което има за борд компютър.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с километража
Има клубен сервиз за ел.виж,аз сащо имах проблем с цялото тъбло и там ми го оправиха.din_dan_80 написа:аве колеги имам г4 98 год но единден нямах какжо да правя и си разглобих таблото не6то сам направил и сам си изгорил километража.намерих километраж но е от голф2001 и по средата м/у оборотомера и километража има екранче което не знам дали ще работи на моиата кола?ако някои може да ми каже какжо да правя мерси от сега.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”