проблем с километража

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
din_dan_80
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

проблем с километража

Мнениеот din_dan_80 » Съб 11 окт 2008 21:30

аве колеги имам г4 98 год но единден нямах какжо да правя и си разглобих таблото не6то сам направил и сам си изгорил километража.намерих километраж но е от голф2001 и по средата м/у оборотомера и километража има екранче което не знам дали ще работи на моиата кола?ако някои може да ми каже какжо да правя мерси от сега.

Потребителски аватар
Ясер
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ясер » Пон 13 окт 2008 8:02

Не основния ти проблем е екранчето, а това, че като сложиш таблото колата няма да запали. Причината е, че първо трябва да обучиш ключа към таблото, а таблото към компютъра на колата. За целта може да се наложи да се смени чипа в ключа , защото има няколко версии и може чипа, който ти е в ключа да е за еднократна употреба.
Ти си запали колата пук после му мисли дало екранчето ще тръгне или не, но ако искаш да заработи пълнофункционално ще трябва да си смениш и лостчетата на чистачките с такова, което има за борд компютър.

Потребителски аватар
batslav
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с километража

Мнениеот batslav » Вто 14 окт 2008 20:11

din_dan_80 написа:аве колеги имам г4 98 год но единден нямах какжо да правя и си разглобих таблото не6то сам направил и сам си изгорил километража.намерих километраж но е от голф2001 и по средата м/у оборотомера и километража има екранче което не знам дали ще работи на моиата кола?ако някои може да ми каже какжо да правя мерси от сега.
Има клубен сервиз за ел.виж,аз сащо имах проблем с цялото тъбло и там ми го оправиха.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”