Мигачите не светят като натискам спирачка!?
-
Betrayer
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1986
- Контакти:
Мигачите не светят като натискам спирачка!?
Колеги преди 2 месеца си взех г3 ТДИ 90к. Смених доста неща и сега колата е меко казано перфектна обаче след поставяне на алармата се появи проблем и нямам представа как да го разреша: когато покарам 3-4 минути като дам спирачка + мигач тои не свети, пускам спирачката мигача мига, натискам я пак-пак спира
,дори и най-лекото погалване на педала прекъсва сигнала за мигач (става и на ляв и на десен
) Ходих при тея дото слагаха алармата(щото е в гаранция) и момчето каза "ок ше я опраиме ела след час" връщам се аз вика "15лв ще ти струва оправили сме го, нямаше маса затова е било" Викам ок знам че нямах маса мерси платих му и си4ко точно. Тръгвам си аз и след 10 мин БУМ! Пак същата работа
Се едно не беше пипал нищо... (поне маса е сложил на задния капак на багажника). Та хора кажете какъв може да е проблема? Аз мисля че някаде кабели нагарят или някое саединение е зле направено. Един приятел вика че релето треа да се види ама според мене не е там проблема. Кажете какво би могло да е и някой имал ли е същия проблем (може и на ЛС) че ми омръзва от 1 седмица да давам изкуствен АБС на почти секи завой 
-
slavipleven
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
re:
Колега погледни си буксата на левия заден стоп!При мен беше същата работа, въпросната букса се беше измъкнала леко и като си влезе в гнездото нещата се оправиха!Успех! 
-
GVG
- Автомобил: PASSAT B6 2.0 TDI
- Двигател: CBDC 2010
Колега, може би трябва да видиш състоянието на платките на стоповете, там, където се слагат крушките. Пътечките там да са окислени, зацапани, да прехвърля напрежение от една на друга. Хубаво е да се почистят. Виждали сме доста коли, на които при подаване на мигач свети стопа и всякакви други комбинации. Монтажа на алармата и проявата на дефекта може да е съвпадение.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”