Колеги преди 2 месеца си взех г3 ТДИ 90к. Смених доста неща и сега колата е меко казано перфектна обаче след поставяне на алармата се появи проблем и нямам представа как да го разреша: когато покарам 3-4 минути като дам спирачка + мигач тои не свети, пускам спирачката мигача мига, натискам я пак-пак спира

,дори и най-лекото погалване на педала прекъсва сигнала за мигач (става и на ляв и на десен

) Ходих при тея дото слагаха алармата(щото е в гаранция) и момчето каза "ок ше я опраиме ела след час" връщам се аз вика "15лв ще ти струва оправили сме го, нямаше маса затова е било" Викам ок знам че нямах маса мерси платих му и си4ко точно. Тръгвам си аз и след 10 мин БУМ! Пак същата работа

Се едно не беше пипал нищо... (поне маса е сложил на задния капак на багажника). Та хора кажете какъв може да е проблема? Аз мисля че някаде кабели нагарят или някое саединение е зле направено. Един приятел вика че релето треа да се види ама според мене не е там проблема. Кажете какво би могло да е и някой имал ли е същия проблем (може и на ЛС) че ми омръзва от 1 седмица да давам изкуствен АБС на почти секи завой