Сутрин като запаля колата отначало докато загрее малко тресе цялата кола после като загрее се оправя това нещо и след това ако нея карам цял ден и вечерта я запаля пак пак тресе.На газ това нещо него прави.Моля без спам,.Благодавя ви предварително
Тресене
- dido_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Тресене
Здравеите колеги става на въпрос за моита МК2 1.6EZ карбуратор.
Сутрин като запаля колата отначало докато загрее малко тресе цялата кола после като загрее се оправя това нещо и след това ако нея карам цял ден и вечерта я запаля пак пак тресе.На газ това нещо него прави.Моля без спам,.Благодавя ви предварително
-
lyuboo
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и аз го имам този проблем, само че при мен е като навън е студено и като тръгвам за работа сутрин или вечер като се прибирам като запаля започва да се тресе като подам газ падат оборотите и понякога гасне, а като загрее и се оправя.Или ако навън е топло също няма проблеми и да не съм палил 2 дена си пали нормално но ако е студено прави проблема. Незнам да не е нещо от газовите бутилки от изпарителя, защото на бензин не прави така, пък и нямам много време да ходя на сервиз да оставям колата.Ако решиш проблема пиши как.
Поздрави
Поздрави
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”