Тресене

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
dido_vw
Автомобил:
Двигател:

Тресене

Мнениеот dido_vw » Сря 15 окт 2008 21:58

Здравеите колеги става на въпрос за моита МК2 1.6EZ карбуратор.
Сутрин като запаля колата отначало докато загрее малко тресе цялата кола после като загрее се оправя това нещо и след това ако нея карам цял ден и вечерта я запаля пак пак тресе.На газ това нещо него прави.Моля без спам,.Благодавя ви предварително :cry:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 16 окт 2008 6:51

Здравей, колега .
Май имаш проблеми с карбуратора ... ниски са ти оборотите докато загрее колата.
Трябва да отидеш да ти погледнат карбуратора, но да знаеш, че не всеки разбира. ( ако ти разбъзикат карбуратора после трудно се настройва.)

lyuboo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyuboo » Съб 18 окт 2008 10:42

Колега и аз го имам този проблем, само че при мен е като навън е студено и като тръгвам за работа сутрин или вечер като се прибирам като запаля започва да се тресе като подам газ падат оборотите и понякога гасне, а като загрее и се оправя.Или ако навън е топло също няма проблеми и да не съм палил 2 дена си пали нормално но ако е студено прави проблема. Незнам да не е нещо от газовите бутилки от изпарителя, защото на бензин не прави така, пък и нямам много време да ходя на сервиз да оставям колата.Ако решиш проблема пиши как.
Поздрави

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Съб 18 окт 2008 13:50

Аве колеги много се оплаквате за най-малкото ... студено ала бала я ходи пеш сутрин да замръзнеш и да видиш как на следващия ден 20 годишната каруца ще ти се види "С" клас.Заеби!
да вибрира ... пробвай да оправиш кат нестава смотай некой лев и купи да нее ново, малко по младо.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”