голф3-гасне по време на движение
голф3-гасне по време на движение
имам голф3,97г.,1.6/инжекцион/,101к.с. От 2 месеца ми прави проблем. Гасне при спряло състояние,по време на движение на скорост и по инерция.Моля,помогнете ми!!!
-
cougarAEK
- Автомобил:
- Двигател:
Този мотор има датчик на хол в делкото от които обаче не може да ти гасне понеже тои е фазов, има и датчик на коляновия вал от които може да гасне , прожерка на осцилоскоп е най-точния начин за проверка , но според мен проблема е от бобина-комутатор , или бензинова помпаxrema написа:Казаха ми,че този модел голф нямал датчик на хол.Вярно ли е?Защото в доста от темите пише,че проблема може да е и от него?Извинявам се за глупавите въпроси,но мога ли сам да поправя стъпковото моторче и къде се намира,защото не попадам на свестен майстор?
-
tonto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тъкмо и аз щях да пиша за бобина или горивна помпа. Стъпково моторче АБСУРД да прави проблеми с гаснене - признаците при дефектирането му са коренно различни (неадекватно сменяне на оборотите).
Не знам какво са им намразили хората на тия стъпкови моторчета, та каквото и да прави двигателя, все тях обвиняват
Не знам какво са им намразили хората на тия стъпкови моторчета, та каквото и да прави двигателя, все тях обвиняват
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
пр
колега моя е 1,6 i 75 коня имах същия проблем , оказа се 4е е от дат4ика на хол но преди да го разбера смених и бобината с комутатора понеже бе6е цъфнала явно от мн зор. Смяната за моита кола на дат4ика на хол с комп.диагностика ми излезе 115 лв.надявам се да сам ти бил полезен! 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”