След пускане на фаровете оборотите падат
- velizar19791979
- Автомобил:
- Двигател:
След пускане на фаровете оборотите падат
След като пусна фаровете оборотите падат,каква може да е причината.Колата е голф 2 1.3i
- velizar19791979
- Автомобил:
- Двигател:
Re: След пускане на фаровете оборотите падат
ами от 900оборота падат на около 600
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: След пускане на фаровете оборотите падат
я за всеки случай си измери токоветеvelizar19791979 написа:ами от 900оборота падат на около 600
-
ivo_stefanoff
- Автомобил:
- Двигател:
Полега,имах същия проблем.Понеже колата ми е с газова и ми е направена центровката с +2+3 градуса предварение,но пък аз имам и ТАП и дефакто се получи +3 градуса от фабричната центрова и + 0-6 градуса динамична от ТАП-а. И сега интересната част-при каране по инерция и рязко завиване колата гаснеше?При включване на фаровете-колата пак гаснеше?Обяснението- при разко завиване хидравликата на волана натоварва,при включване на фаровете(200W) генератора се натоварва.
Проблема го реших експериментално и без майстори-връщане на делкото в положение 0 -1 градус от заводските настройки.Сега колата не ми е гаснала от месеци по тези причини а беше наистина кошмар.А при теб само падат оборотите. Пробвай с центровката...И кажи реши ли се проблема
Проблема го реших експериментално и без майстори-връщане на делкото в положение 0 -1 градус от заводските настройки.Сега колата не ми е гаснала от месеци по тези причини а беше наистина кошмар.А при теб само падат оборотите. Пробвай с центровката...И кажи реши ли се проблема
-
ivo_stefanoff
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”