Въпрос за фарове
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за фарове
колеги напоследък забелязвам че ми светят по леко фаровете , също забелязах че като дам на дълги от лосчето и при задържането му свети по силно ,въпроса ми е дали съм с реле или тока минава през лосчето , мога да включа варовете едва като съм на контакт ако е с реле някои знае ли му номера и дали може да са му нагорели контактите , ако пък някаде има схема ще съм много благодарен, а и да не забравя оригинално доколкото знам крушките са 55 вата ако сложа 90-100 ще има ли проблем
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
emo-gar написа:Мисля,че при задържане на лоста светят къси+дълги и затова е по силна светлинатаТова изобщо не обезмисля идеята за силови релета, стига да му се занимава на човек
При мене ако карам на дълги и изключа фаровете без да ги спра, при пресвяткане светят къси и дълги, ако изключа фаровете като са били на положение къси - пресвяткам само с дълги
emo-gar написа:Мисля,че при задържане на лоста светят къси+дълги и затова е по силна светлинатаТова изобщо не обезмисля идеята за силови релета, стига да му се занимава на човек
...или така наречената "светкавица". Напълно нормално е с времето фаровете (крушките) да "отслабнат", подмени ги с нови
прегледай тази тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=2835&highlight=%F0%E5%EB%E5%F2%E0
дано ти е от полза
дано ти е от полза
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”