Проблем с Голф 2 1.8 RP - не спира вентилатора
-
Obradors
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с Голф 2 1.8 RP - не спира вентилатора
Здравейте! Днес машинката ми направи следния проблем: след каране из града загасих мотора и чух, че перката работи без да се в вдигнала температурата. Прибрах се, след 5 мин слизам - продължава да работи. Изключих перката от куплунга и я оставих така, като извстиха я вкючих и не работеше, но след това проблема се повтрори. Имали ли сте подобен проблем и как да го реша? Поздрави!
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
И аз го имах този проблем лятото изгасих колата и перката остана да работи викам си нормално и друг път го е правила..... Да ама не след 30 минути излизам пак си работи а радатора леден
Изскубнах куплинга от датчика пак върти
И тогава се сетих че някой ми беше казвал за датчик който при мен е на карбуратоара който също включва перката при определени обстоятелства незнам какви точно.Та свалих кутията на въздушния филтър и видях въпросния датчик и като му махнах кабела вентилатора спря.От тогава си карам така няма проблеми преди време го закачах нищо не стана в смисъл перката не тръгна но после го махнах.Виж да нее от този датчик макар че незнам къде седи при теб.
Изскубнах куплинга от датчика пак върти
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”