въпрос са палеца на делкото
- papani
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос са палеца на делкото
Здравейте,искам да попитам как да си сменя палеца на делкото,защото си купих нова капачка и нов палец(така ги продават тук комплект)но като гледам новия палец нищо немога да разбера как се поставя.Искам да попитам преди да съм счупил нещо.Защо ги сменям ще кажа,ако има подобни проблеми.От скоро време двигателя започна да работи неравномерно...много странно....като че ли нещо прекъсваше и загуби мощност и си помислих студеното време последните два месеца...ала бала ама не...днес само си сложих новата капачка и ведна всичко се промени...но искам да смена палеца защото го имам чисто нов...поне всичко да е ок.Мерси
- Leppard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pas1.8mi написа:Leppard написа:Добре де Цецо, ама това нагоре какво ще рече, по оста или перпендикулярно на нея??
Павка,при теб се вади хоризонтално,по оста на делкото!
Мерси Цецо, питам защото като свалях главата онея дни и си огледах палеца и капачката и комай са за смяна. Ама като напънах палеца да го вадя и опааа не ще да мръдне - та за туй се зачудх ка се сваля.
- papani
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мисля че съм ги сложил правилно,спазвайки реда 1/3/4/2 погледнато в посока на часовниковата стрелка.Ако това не е правилния ред значи може да е от това.Но не мисля че това е проблема.Дали трябва да се върти делкото за да се центрова на ново?защото преди да го смена палеца делкото беше въртяно(никаква идея колко градуса беше + от нормалното,но колата вървеше перкефтно на газ и на бензин)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”