Скоро си взех Г3
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Скоро си взех Г3
Имам Г3 1.6mi.Не знам защо но при палене когато е студена се чува едно тракане и щом запали се оправя.После вече не се чъва това тракане работи нормално държи си оборити всико.само това тракане ме притеснява да не прецака нещо.От какво може да прави така?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А ве "Даскале" имам един въпрос към тебе.
Какво преподаваш?
90% от всичко което си написал са врели некипели. Не се заяждам ама човек като говори за нещо трябва да знае поне каква функция изпълнява това за което говори.Аз ако не разбирам от нещо си мълча.
Повдигачите могат само да чукат. С наливане на масло няма да се оправи.Има значение какво масло слагаш.
Но като цяло аз това не го смятам за проблем, ако разбира се чукат при старта на двигателя и после спират.
П.П. как пък чак сега го видях "Даскал по физическо"
то няма и такъв предмет.Доколкото знам е "Физкултура"
Какво преподаваш?
90% от всичко което си написал са врели некипели. Не се заяждам ама човек като говори за нещо трябва да знае поне каква функция изпълнява това за което говори.Аз ако не разбирам от нещо си мълча.
Повдигачите могат само да чукат. С наливане на масло няма да се оправи.Има значение какво масло слагаш.
Но като цяло аз това не го смятам за проблем, ако разбира се чукат при старта на двигателя и после спират.
П.П. как пък чак сега го видях "Даскал по физическо"
то няма и такъв предмет.Доколкото знам е "Физкултура"
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Хидравлични повдигачи НЕ вият, те ТРАКАТ.
Виенето Даскале при теб е от друго, не го търси в повдигачите. А иначе е нормално самите повдигачи да притракат при студено запалване както golfer каза по-горе.
Ако обаче тракат и на загрял двигател може да се свалят, да се накиснат в коресилин и е вероятно да спрат да го правят, но ако не стане този номер - тогава нови (и пак няма гаранция, че ще спрат да тракат).
Успех.
Виенето Даскале при теб е от друго, не го търси в повдигачите. А иначе е нормално самите повдигачи да притракат при студено запалване както golfer каза по-горе.
Ако обаче тракат и на загрял двигател може да се свалят, да се накиснат в коресилин и е вероятно да спрат да го правят, но ако не стане този номер - тогава нови (и пак няма гаранция, че ще спрат да тракат).
Успех.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Понеже сме я зачекнали таз тема аз да питам:
- Кво като ти тракат повдигачите? Освен неприятния звук нещо друго?
Щото мойте взеха да клопат доста. Може и да е от маслото де - по стечение на обстоятелствата - наливен шел на 8К км е вече... bishop Ако е само шума не виждам причина да ги сменям! Или има и нещо друго?
- Кво като ти тракат повдигачите? Освен неприятния звук нещо друго?
Щото мойте взеха да клопат доста. Може и да е от маслото де - по стечение на обстоятелствата - наливен шел на 8К км е вече... bishop Ако е само шума не виждам причина да ги сменям! Или има и нещо друго?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако изтракват само на студено може (но не е задължително) да се оправят със сипване на по-качествено масло. По сериозен проблем е ако потракват и на загряла кола. Това реално изменя газоразпределението и колата е с влошени динамични характеристики.
Нов повдигач е около 8-12лв, труд 30-40лв, гумички 8-10лв, гарнитура за капака 8-30лв. Обикновено само един-два повдигача тракат и като се отвори майстора ще каже. На фона на цената за труд и цената на един повдигач не си струва да се мият.
Нов повдигач е около 8-12лв, труд 30-40лв, гумички 8-10лв, гарнитура за капака 8-30лв. Обикновено само един-два повдигача тракат и като се отвори майстора ще каже. На фона на цената за труд и цената на един повдигач не си струва да се мият.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”