колеги от какво може да е това
- K_O_K_O
- Автомобил:
- Двигател:
колеги от какво може да е това
като стана студено колеги сутринта като подам на контакт няма проблем и после като завъртя да паля стартера почва да върти и изведнъж се губят всички тоци и спира и така на няколко пъти докато запаля и това само сутринта после всичко си е добре.днес взех на баща ми акумулатора да видим дали от моя е проблема и като го сложихме беше още топла и си запали нормално само че този път се чу едно свиркане от стартера и така на няколко пъти като я палихме и после утихна.от какво може да е това
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Акумулатор....Няма ток.
Вчера и мойта колица така направи.Акумулатора изглежда ми е разреден или си отива във вечните оловно-киселинни полета (монбат на има няма 2 години
).Освен,че ми спряха всички тоци,моето табло има и зумерче за слабо напрежение - бззззбзбзззбззбзбз......ясна е ралтата.
30 минути на зарядно го пооправиха,но да видим докога.
А относно стартера - пробвай със силен акумулатор на студено.
Ако пак го прави може би имаш нужда или от нов бендикс или нови втулки на стартера.
Вчера и мойта колица така направи.Акумулатора изглежда ми е разреден или си отива във вечните оловно-киселинни полета (монбат на има няма 2 години
30 минути на зарядно го пооправиха,но да видим докога.
А относно стартера - пробвай със силен акумулатор на студено.
Ако пак го прави може би имаш нужда или от нов бендикс или нови втулки на стартера.
- K_O_K_O
- Автомобил:
- Двигател:
ех със тоя студ направо вече....да колега днес сменихме акумулаторите с баща ми и утре сутринта ще видя дали ще го направи тоя номер ако го направи ще я закарам вече на еладжия.моята всяка сутрин почна да го прави и онзи ден и аз сложих един акумулатор на зарядното (и той си беше старичък)но като го заредих за първи път сутринта не ми направи този проблем но на следващата сутрин пак отначало... утре ще видим с читавия какво ще стане а иначе един бендикс и втулките на каква цена вървят горе доло.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Последна промяна от snupeca на Чет 01 яну 2009 20:21, променено общо 1 път.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
на мен с пренавиване и нови влутки 30лв ,а иначе към колегата и аз бях така,минах през какви ли не неща, проверих какво ли не и накрая излезна стартера,не съм на 100% дали е от него понеже още не съм го пробвал,така че няма да е лошо ако му направиш профилактика,при мен главният проблем беше влутката бе се разбила направоsnupeca написа:K_O_K_O написа:това цялата цена с майсторлъка ли е колега ако само с толкова се отърва ще е муцунка
И 45 кинта за труд
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
K_O_K_O написа:сега покрай тези празници съм на кръгла 0 дано проблема да е само в акумулатора а вече ако по сериозен имам един познат еладжия и ще стискам вече палци да не ме втресе като ми каже цената :Д
Абе я се моли да не е акумулатора,че ако се осведомиш за цена на нов,ще откриеш "градския транспорт"
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
е да не е 5000лв нов акумулатор...По тази логика да се моли да не е и стартер ,щото и те не са евтиниemo-gar написа:K_O_K_O написа:сега покрай тези празници съм на кръгла 0 дано проблема да е само в акумулатора а вече ако по сериозен имам един познат еладжия и ще стискам вече палци да не ме втресе като ми каже цената :Д
Абе я се моли да не е акумулатора,че ако се осведомиш за цена на нов,ще откриеш "градския транспорт"
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”