Здравейте на всички!!!
Имам малък проблем с отварянето на багажника на VW Vento.
Не мога да го отворя нито с ключа нито като отключа колата.Самия бутон не функционира.
Може ли някои да ми даде идея как мога да си отворя багажника при положение че бутона не работи и как да сменя самия бутон.
Благодаря Ви предварително!!!
VW Vento-Имам проблем с отварянето на багажника...
-
mita4etokz
- Автомобил:
- Двигател:
-
mita4etokz
- Автомобил:
- Двигател:
-
mita4etokz
- Автомобил:
- Двигател:
За капака почти 90% сам сигурен че е бил замръзнал.При заключено положение бутона като го натиснеш влиза свободно и не щрака,а като отключиш и го натиснеш се чува едно щракване и вече след това надигаш багажника,а при мене и в двата случая си влиза свободно.Дори и с ключа да го отключвам пак не ще да щракне.Ще чакам да се позатопли и ще видя дали не е от студа наистина 

-
mita4etokz
- Автомобил:
- Двигател:
-
mita4etokz
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
mita4etokz написа:Мерси много.Ще я видя аз тази работа стига да мога да отворя капака.Като съборих седалките и светнах с фенерче в багажника се видя някаква лостова система.Ще се опитам да опъна там тези лостчета и дано се отвори
Влизаш през задните седалки в багажника, махаш ако има кора на задната престилка. Ще видиш 1 дълго към 1 педя тънко лостче с 2 ябълкови съединения. Откачаш горната ябълка която е към патрона / не казваш дали имаш централно ?/ Дърпаш това лостче право нагоре и се отваря багажника. Ако имаш централно до патрона има пластмасова шайба с 1 изрез .Тази шайба се върти от вакуума ма цилиндърчето което е на капака- то се задвижва от помпата.
От старост и ръжда блокирва остта на тази пластмасова черна шайба. Пръскане не помага трябва разглобяване и вадене на патрона. Има 1 шайба прорязана , която се вади адски трудно от ръждата и с намушкване или разрязване на пръст.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”