въпрос за каре на голф 2
- pitbullkb
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за каре на голф 2
преди малко си тръгвам от една кръчма запалих колата да по загрее направих няколко маневри навих пълен за да потегля и хоп колата както си беше на първа спря само се чува едно стържене исключих от скорост пак включих на коя ли не скорост едно и също само шума,а от три четири дена на сам ми щракаше дясното каре,заслушвах се дали не си отидоха скоростите гледах от долу дали няма масло нямаше такива работи но не щракането идва от дясната страна та мисълта ми е по комптентните да кажат своето мнение
Последна промяна от pitbullkb на Съб 10 яну 2009 11:55, променено общо 1 път.
pitbullkb написа:точно така сега отивам да разглабям да видя какви са последствията,а възможно ли е каре да е?
Ми кво друго да е...За да не тръгва колата,а мотора бръмчи...
Имах идентичен проблем със старата ми кошница Деу Рейсър,лявата полуоска изкачаше от скоростите и ставаше мазало

- pitbullkb
- Автомобил:
- Двигател:
колега какво общо според теб има купето и изгнилост с карето?sa6i4 написа:pitbullkb написа:точно така сега отивам да разглабям да видя какви са последствията,а възможно ли е каре да е?
Имах идентичен проблем със старата ми кошница Деу Рейсър,лявата полуоска изкачаше от скоростите и ставаше мазалоВсичко това от старост на купето и "изгнилост"
-
- Автомобил:
- Двигател:
- pitbullkb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за каре на голф 2
проблема беше решен с ново дясно външно каре
Re:
pitbullkb написа:колега какво общо според теб има купето и изгнилост с карето?sa6i4 написа:pitbullkb написа:точно така сега отивам да разглабям да видя какви са последствията,а възможно ли е каре да е?
Имах идентичен проблем със старата ми кошница Деу Рейсър,лявата полуоска изкачаше от скоростите и ставаше мазалоВсичко това от старост на купето и "изгнилост"
Има общо с това,че при Деу Рейсър и Опел Кадет от старост и гнилост купето се разкрачва отпред и каретата почват да изкачат.Лек за това е напъването с хидравлика при опорите на макферсон и малко се изправя,но започнат ли да изкачат пиши я бегала тая барака.Тъпото каре ми изкочи точно пред руската църква в центъра на София в час пик да видиш какво мазало става...Идеше ми да я запаля тая кола!
За 2 седмици някъде 4-5 пъти ми изкочи,а стане ли това си дотука-или с въже или пътна помощ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”