Колеги, имам въпрос, на който неможах да намеря отговор из форума. Подсветката на таблото ми работи, но тази на часовника и километража - не. Доколкото разбрах те си имат отделни светодиодчета. Въпроса ми е дали са на един и същи бушон с останалата подсветка на таблото? Ако не - къде им е бушона? Ако да - явно са изгорели.....знаете ли къде в София мога да отида за да ми ги подменят и колко ще трябва да се изръся за процедурата?
Благодаря предварително!

Подсветка на таблото на ГОЛФ 3
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лампите струват лев и нещо ( само трябва да са зелени, а не сини ! )......
Разглобяването е лесно:
Махат се капачето от ляво на фаровете, после се изважда блока за управление на фаровете ( от ляво има една контра трябва да се натисне, няма винтове ), маха се пластмасата която е върху таблото с километража ( има два винта от долната страна, от горе е на щипки ), таблото с километража е хванато с два винта от горната страна, лампите се свалят с въртене
Разглобяването е лесно:
Махат се капачето от ляво на фаровете, после се изважда блока за управление на фаровете ( от ляво има една контра трябва да се натисне, няма винтове ), маха се пластмасата която е върху таблото с километража ( има два винта от долната страна, от горе е на щипки ), таблото с километража е хванато с два винта от горната страна, лампите се свалят с въртене

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Поправка!!!
Лампичките не са зелени а бели(безцветни),всичко е на 1 бушон!!!
Поне за осветлението!!!За оборотомера и км. са наи отгоре,другите не съм ги свалял.
Поне за осветлението!!!За оборотомера и км. са наи отгоре,другите не съм ги свалял.
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Поправка!!!
valkilmera написа:Лампичките не са зелени а бели(безцветни),всичко е на 1 бушон!!!
Мда....
Лампите са безцветни, пластмасовия цокъл е зелен или син. Водят се че са еднакви, обаче крушките със синия цокъл светят по-слабо. На мене ми продадоха с син и светлината е по-слаба в сравнение с старите които бяха зелени

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Даааааа
Сега си спомних намират се отдолу и са 2(е не то4но отдолу) но малко под наклон,отдолу под платките са 2.
А за пояснение за лампичките моите съм ги взел от магазина с бял цокъл и светят доста добре...
Мой съвет е да се свалят изгорелите и с тях да се купува
Много модели,,,, много лампиии
А за пояснение за лампичките моите съм ги взел от магазина с бял цокъл и светят доста добре...
Мой съвет е да се свалят изгорелите и с тях да се купува
Много модели,,,, много лампиии

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
подсветка на табло
здравейте колеги. Знае ли някой какъв вид е цокъла на крушките на таблото? (Т5, Т8)
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
fill написа:Лампите струват лев и нещо ( само трябва да са зелени, а не сини ! )......
Разглобяването е лесно:
благодарение обяснението на колегата току що свалих таблото и отвих изгорялата крушка.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”