прочетох че тея пръскалки май се нагряват от копчето за задното сттъкло, и въпроса ми е ако съм откачил буксата нали няма проблем да си работят, и другото което искам да питам как се свалят тея глупости ?
THANX
изпушиха ми пръскалките на чистачките
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Re: изпушиха ми пръскалките на чистачките
за стъкломиещото на VW TOUAREG става въпрос,нали????
напиши поне за каква кола става въпрос,защото има разлики при различните модели....
напиши поне за каква кола става въпрос,защото има разлики при различните модели....-
el_nino
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обяснение за Голф 3 :
Нагряването на пръскалките се включва от нагряването на задното стъкло !
Вдигаш капака , махаш маркуча за течността за пръскане , откачаш буксата , и подбутваш отдолу откъм страната на пръскалките и след това цялата пръскалка излиза отгоре на капака заедно с буксата (минава точно през дупкатан а капака).
Ако си с Голф 3 нагряването на пръскалите е 95% невъзможно да ти работи поради причината че времето и течността разяждат конекторите в пръскалката .
Пръскалката се разглобява , съставена е от 2 части които влизат една в друга !
Разглобяваш , продухваш , чистиш , ако ти се струва че нагряването работи сглобяваш го и него и слагаш по обратния ред !
При моита кола елиминирах нагряването и сега пръскалките "направо мокрят задното стъкло" . Преди едвам пръскаха !
Нагряването на пръскалките се включва от нагряването на задното стъкло !
Вдигаш капака , махаш маркуча за течността за пръскане , откачаш буксата , и подбутваш отдолу откъм страната на пръскалките и след това цялата пръскалка излиза отгоре на капака заедно с буксата (минава точно през дупкатан а капака).
Ако си с Голф 3 нагряването на пръскалите е 95% невъзможно да ти работи поради причината че времето и течността разяждат конекторите в пръскалката .
Пръскалката се разглобява , съставена е от 2 части които влизат една в друга !
Разглобяваш , продухваш , чистиш , ако ти се струва че нагряването работи сглобяваш го и него и слагаш по обратния ред !
При моита кола елиминирах нагряването и сега пръскалките "направо мокрят задното стъкло" . Преди едвам пръскаха !

сори че съм забравил да пиша че колата е голф 3.
ами точно тая дюза ми пръскаше много слабо и като изпуши сега верно мокри задното стъкло, обаче ми направи впечатление че отдоло на самата дюза стана една пъпчица явно нагревателчето вътре е дало на късо.
а дали работи нагряването- работеше и на другата пръскалка все още си работи, а за изпушилата някой топъл и слънчев ден може и да се опитам да я сваля и разгледам.
мерси за инфото.
ами точно тая дюза ми пръскаше много слабо и като изпуши сега верно мокри задното стъкло, обаче ми направи впечатление че отдоло на самата дюза стана една пъпчица явно нагревателчето вътре е дало на късо.
а дали работи нагряването- работеше и на другата пръскалка все още си работи, а за изпушилата някой топъл и слънчев ден може и да се опитам да я сваля и разгледам.
мерси за инфото.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”