Купих си Г2 1986г. смених му маслото но в момента има повече от от колкото наляха,
това беше и преди смяната явно е че ги меша (бензина с маслото) но от къде може да е проблема.
Като го паля сутрин или вечер пали, после му давам газ и все едно ми е свършило горивото после пак, и накрая пали.
Никога не работи еднакво.
Помогнете!
масло+бензин
- HAMELION
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: масло+бензин
КОЛКОТО И ДА ИСКАМ ДА ТИ ПОМОГНА НЕ МОГА МГА ДА ПИ6А МНОГО И МНОГО НО АКО СИ СИГОРЕН 4Е МЕ6И БЕНЗИНА И МАСЛОТО ТИ ТРИАБВА СЕРВИЗ
Провери иглата на карбуратора на мен тя ми беше проблема, смених я и сега е тип топ
- VARVARA
- Автомобил:
- Двигател:
провери си мембраната на помпата
- MITKOPARVIA
- Автомобил:
- Двигател:
Даа по всяка вероятност ти опуска бензиновата помпа!пробито платно!!
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
A двигателя е ?
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Абе и на мен ми е интересно как давате съвети на човека без да се знае изобщо какъв е мотора на тоя Голф?
Колега уточни за какъв двигател става дума иначе няма как някой да ти даде точен отговор на проблема!
Колега уточни за какъв двигател става дума иначе няма как някой да ти даде точен отговор на проблема!
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
didkoltd написа:Абе и на мен ми е интересно как давате съвети на човека без да се знае изобщо какъв е мотора на тоя Голф?![]()
Колега тва е наи-известния голф 2 86г.
Не е от помпата, разглобих си моята (оригиналната-немска) тя изглежда по добре от тази която купих! Сега съм с новата помпа но резултатът е същият, тоест двигателят продължава да се държи по странен начин Харчи като спортна а и сутрин храчки му излизат от ауспуха,! Разхода ми е 12л. на 70км. а двигателят е едва 1.3 литра!Научих се на един номер преди да я запаля слагам в клапата една отверка за да не може да затвори напълно и двигателят си работи много добре иначе кашля все едно ена три цилиндра но това не е решение за проблема. Споменахте нещо за игла на карбуратор моля ви повече информация по въпроса.
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Виж тук, проблемът е дискутиран много пъти. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”