Гасне в движение
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Гасне в движение
Колата е голф 3 1.4 абд 94 година.От няколко дни както си карам и загасва.След продължително въртене на стартера колата пали и след известно време пак гасне и същата история...Гориво има...Има искра на свещите..единственото, което ме съмнява е бензиновата помпа...!Къде да търся проблема..?Няма и не е имала газова уредба.
- DJU
- Автомобил: GOLF MKIII
- Двигател: PB 1992
Re: Гасне в движение
колега имах същия проблем като твоя,изгасваше след 2-3 минути палеше,тръгевам карам около 200 м и хоп пак гасне.При мене се оказа Бенз.помпата ако искаш провери я дали бачка 

- vodkoleq
- Автомобил:
- Двигател:
колега и аз имам подобен проблем
самоче когато карам на гас
и натисна спирачките по рязко и гасне. защо 

- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
vodkoleq написа:колега и аз имам подобен проблемсамоче когато карам на гас
Най-вероятно спукан вакуум на сервото, но ако е от него, трябва да играят оборотите и на бензин, при по-рязко натискане на спирачката

- vodkoleq
- Автомобил:
- Двигател:
на бензин е перфектна само газ прави така 

vodkoleq колега и аз имах същия проблем като теб преди време.това се получава от настройка на изпарителя(поне при мен беше така).моя съвет към теб е ходи при газаджия!Успех!!!
- vodkoleq
- Автомобил:
- Двигател:
и аз така реших да правя 

vodkoleq написа:колега и аз имам подобен проблемсамоче когато карам на гас
Колега, имал съм същият проблем (не на голф) и да.. Отиди на газаджия.. там се корени проблема. Кат намалявам за завой и сменям предавка често пъти огасваше. Не знам дали е същият проблем при теб. Успех!
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Поправих се кво съм чел снощи ?

Последна промяна от Pavcho2 на Чет 12 фев 2009 11:07, променено общо 1 път.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
empaher написа:Колата е голф 3 1.4 абд 94 година.От няколко дни както си карам и загасва.След продължително въртене на стартера колата пали и след известно време пак гасне и същата история...Гориво има...Има искра на свещите..единственото, което ме съмнява е бензиновата помпа...!Къде да търся проблема..?Няма и не е имала газова уредба.
Колега, на един приятел Голфа със същия мотор правеше този номер - гасне в движение и след 5минути пали без проблем - смениха му датчика на Хол и от тогава не е гаснала.
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега много има изписано..., но на кратко по честия дяр е кабелите за запалване, датчик на хол, делкото, бобина или най-лошото както казваш бензинова помпа...
П.П.
при мен бяха кабелите за заплаване, делкото и дачика на хол.. след смяната им не съм имал проблеми..
П.П.
при мен бяха кабелите за заплаване, делкото и дачика на хол.. след смяната им не съм имал проблеми..
Имам същата кола и този проблем ме тормози почти месец докато разбера че номерата ми ги правел имобилайзера на алармата. И някво реле се скапало и просто си изклюява от време на време.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Та по жъпроса поставен в началото.Колега виш си бензиновата помпа,също така ако не си сменял бензинов филтър го смени и ако не се оправи може да ти е имобилайзера ако имаш такъв.Аз заради подобен проблем пък изкормих катализатора,беше се задръстил и не можеха да ми излизат изгорелите газове и в краина сметка колата гаснеше.Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”