jagler написа:Ако се вдигне колата с крик и се вкл. на пета това тупкане дали ще се усети..
Ще я видя тая работа ...balamata написа:jagler написа:Ако се вдигне колата с крик и се вкл. на пета това тупкане дали ще се усети..
Тогава може би вече ще е румолене.Но засили поне до 70-80км/ч и веднага изгаси колата.То ще си каже.
Аз нали ви казвам не е румолене като лагер ,ами по-тихо като леко топуркане.И амплитудата е точно като за гума на такива интервали все едно протектора на гумата нещо...kusho написа:При мен проблема изчезна след баланс на предни гуми. Ако имаш втори комплект гуми, пробвай с тях дали ще има шум.
mg design написа:По скоро това може би е гумения балансьор на дългата полуоска.Вътре е метал обвит в гума.На предишния ми VW се беше скъсал изцяло и се разхождаше по цялата полуоска.Фиксирах го както трябва да бъде и го напълних със силикон.Така ме изкара 7 год. и въобще не мръдна.Така че ако решиш работа за 5 мин. на канал.Иначе ако се сменя е голяма играчка, а и не знам дали се продават.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: simo7, Tsankovski и 129 госта