Kolegi imam mnogo kofti problem i nikoi ne moje da mi kaje kako i iasno kakvo mi e. Znachi kato spiram pri malko po-silno natisnata spirachkai se useshta edno pridurpvane. Poniakoga se useshta i biene vuv volana. Zabeliazal sum, che tova kato che li e pri pozagrial dvigatel, no ne sum mnogo siguren. Inache kolata si spria dobre.
Kaje kakvo moje da i e spored vas.
Zabravih da kaja, che tova se poluchava kakto pri vkljuchena skorost taka i naizkljuchena.
Проблем със спирачките
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Възможният отговор е само един - криви спирачни дискове
Биенето във волана ти се получава, когато диска се опита да избута феродото навън а в следващия момент то отново "хлътва". По-осезаемо е на по-висока скорост. А на ниска скорост като натиснеш леко спирачката предполагам, че педала ти временно потъва надолу (не казвам да падне долу) а просто да прескочи определено положение
Биенето във волана ти се получава, когато диска се опита да избута феродото навън а в следващия момент то отново "хлътва". По-осезаемо е на по-висока скорост. А на ниска скорост като натиснеш леко спирачката предполагам, че педала ти временно потъва надолу (не казвам да падне долу) а просто да прескочи определено положение
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
заеби това пристъргване
само нови
само нови
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
заеби това пристъргване
само нови
не от ЕМ 33
само нови
не от ЕМ 33
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да
първо е диска
а след това
да не се случва на никой
а след това
да не се случва на никой
- iceberg
- Автомобил: Skoda Octavia Scout II FL
- Двигател: BMM 2009
Много ясно че не от там. там само за пристъргване
Абе то нови дискове най-добре ама ако струват 140 лв и нагоре а старите позволяват да се пристържат? Не всеки има възможност да отдели веднага толкова пари. Колега ако си решил нови, може да провериш в www.kanex.bg. Там редовно правят промоции -10%. Друго място дето продават тънко(и не са ментета) са www.sofiaexport.com.

- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
за италянските от канекс не чух добри работи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”