защото от 3 дена ровя,но конкретни отговори на въпросите неможах да намеря.Благодаря ви предварително Голф3 1,4 към 1,8 моно въпроси без отговори
Голф3 1,4 към 1,8 моно въпроси без отговори
Та колеги имам нужда от малко помощ.Имам тройка с невероятния 1,4 на газ.Треа за 3 ти път да му сменям тиквата и ми писна.Какво ми е нужно за прехода към 1.8 моноинж мотор?Захващането на мотора същото ли е?Кутията ми ще пасне ли?Електроники и т.н проблеми?Има ли колега продаващ такъв мотор в добро състояние на добра цена... И не ми пишете
защото от 3 дена ровя,но конкретни отговори на въпросите неможах да намеря.Благодаря ви предварително 
защото от 3 дена ровя,но конкретни отговори на въпросите неможах да намеря.Благодаря ви предварително - vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф3 1,4 към 1,8 моно въпроси без отговори
RSxRacer написа:Какво ми е нужно за прехода към 1.8 моноинж мотор? -мотор, скорости, привод и селектор за купето. цялата изпускателна система до катализатора.
Захващането на мотора същото ли е? -лапите са на същите места. но са различни. трябват ти от новия мотор.всичките.
Кутията ми ще пасне ли? -не, и селектора в купето е друг, и селектора в коша е друг. всичко от 1.8
Електроники и т.н проблеми? -можеш да си останеш с твоята инсталация, можеш и да я смениш с другата. както прецениш. проблеми не очаквам и в 2та варианта.
Има ли колега продаващ такъв мотор в добро състояние на добра цена... -това не е за тоя раздел
И не ми пишетезащото от 3 дена ровя,но конкретни отговори на въпросите неможах да намеря.Благодаря ви предварително
не ровиш качествено... но не оччаквай сега да се разровя вместо тебе...

- Shotgun
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф3 1,4 към 1,8 моно въпроси без отговори
vaskoto1 написа:RSxRacer написа:Какво ми е нужно за прехода към 1.8 моноинж мотор? -мотор, скорости, привод и селектор за купето. цялата изпускателна система до катализатора.
Захващането на мотора същото ли е? -лапите са на същите места. но са различни. трябват ти от новия мотор.всичките.
Кутията ми ще пасне ли? -не, и селектора в купето е друг, и селектора в коша е друг. всичко от 1.8
Електроники и т.н проблеми? -можеш да си останеш с твоята инсталация, можеш и да я смениш с другата. както прецениш. проблеми не очаквам и в 2та варианта.
Има ли колега продаващ такъв мотор в добро състояние на добра цена... -това не е за тоя раздел
И не ми пишетезащото от 3 дена ровя,но конкретни отговори на въпросите неможах да намеря.Благодаря ви предварително
не ровиш качествено... но не оччаквай сега да се разровя вместо тебе...![]()
vasstop е човекът.Мисля че той е правил тази операция и знае какво е нужно
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”