Голф3 1,4 към 1,8 моно въпроси без отговори

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
RSxRacer
Автомобил:
Двигател:

Голф3 1,4 към 1,8 моно въпроси без отговори

Мнениеот RSxRacer » Чет 12 мар 2009 20:26

Та колеги имам нужда от малко помощ.Имам тройка с невероятния 1,4 на газ.Треа за 3 ти път да му сменям тиквата и ми писна.Какво ми е нужно за прехода към 1.8 моноинж мотор?Захващането на мотора същото ли е?Кутията ми ще пасне ли?Електроники и т.н проблеми?Има ли колега продаващ такъв мотор в добро състояние на добра цена... И не ми пишете :търсачкаа защото от 3 дена ровя,но конкретни отговори на въпросите неможах да намеря.Благодаря ви предварително :)

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф3 1,4 към 1,8 моно въпроси без отговори

Мнениеот vaskoto1 » Чет 12 мар 2009 21:38

RSxRacer написа:Какво ми е нужно за прехода към 1.8 моноинж мотор? -мотор, скорости, привод и селектор за купето. цялата изпускателна система до катализатора.
Захващането на мотора същото ли е? -лапите са на същите места. но са различни. трябват ти от новия мотор.всичките.
Кутията ми ще пасне ли? -не, и селектора в купето е друг, и селектора в коша е друг. всичко от 1.8
Електроники и т.н проблеми? -можеш да си останеш с твоята инсталация, можеш и да я смениш с другата. както прецениш. проблеми не очаквам и в 2та варианта.

Има ли колега продаващ такъв мотор в добро състояние на добра цена... -това не е за тоя раздел
И не ми пишете :търсачкаа защото от 3 дена ровя,но конкретни отговори на въпросите неможах да намеря.Благодаря ви предварително :)

не ровиш качествено... но не оччаквай сега да се разровя вместо тебе... :Mr Green Fun :deal

Потребителски аватар
Shotgun
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Голф3 1,4 към 1,8 моно въпроси без отговори

Мнениеот Shotgun » Чет 12 мар 2009 22:05

vaskoto1 написа:
RSxRacer написа:Какво ми е нужно за прехода към 1.8 моноинж мотор? -мотор, скорости, привод и селектор за купето. цялата изпускателна система до катализатора.
Захващането на мотора същото ли е? -лапите са на същите места. но са различни. трябват ти от новия мотор.всичките.
Кутията ми ще пасне ли? -не, и селектора в купето е друг, и селектора в коша е друг. всичко от 1.8
Електроники и т.н проблеми? -можеш да си останеш с твоята инсталация, можеш и да я смениш с другата. както прецениш. проблеми не очаквам и в 2та варианта.

Има ли колега продаващ такъв мотор в добро състояние на добра цена... -това не е за тоя раздел
И не ми пишете :търсачкаа защото от 3 дена ровя,но конкретни отговори на въпросите неможах да намеря.Благодаря ви предварително :)

не ровиш качествено... но не оччаквай сега да се разровя вместо тебе... :Mr Green Fun :deal

vasstop е човекът.Мисля че той е правил тази операция и знае какво е нужно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”