индикатор на Airbag-a
индикатор на Airbag-a
вчера хлътнах в една дупка и светна лапичката ,която е индикатор за Airbaga. как да е накарам да не свети ,че много дразни 

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: индикатор на Airbag-a
отиди при некой алармаджия за 5-10лв ще го оправи на майка ми на полото се беше прецакало нещо и светеше така постоянноnero написа:вчера хлътнах в една дупка и светна лапичката ,която е индикатор за Airbaga. как да е накарам да не свети ,че много дразни
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
може да нямаш аирбаг,просто при нов внос кола която е ''леко'' блъсната след като я оправят -вместо да дават и 300лв за аирбаг ,търговците дават 20лв на алармаджия да свърже кабелите така че да не свети индикатора а волана се пълни с силиконnero написа:wili98 написа:... ако се установи че имаш аирбаг
това не го разбрах![]()
![]()

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
така е ,разглобявате внимателно -нищо не може да се прецака просто внимавайте с кабелитеwili98 написа:На мен най-достоверният начин ми се вижда разглабяне и виждане в буквалният смисъл..
Иначе де да ги знаеш наще джамбази какво измислят в последно време...
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
То еърбег като такъв може да има но да не е включен ( за да се смени излязъл еърбег и да функционира след това трябва да се сменят самите капсули със сгънатия нов еърбег датчиците под него и КОЛАНИТЕ, което е доста скъпо и нашите търговци не го правят. Лампата за еърбега се вързва към тази за АБС и свети и угасва както си трябва ама системата не работи т.е. измама.)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”