къде е таблото с релетата при голф4, и там имали заводски зумер за светлините, както при голф 3?
при голф 4 има ли стандартно зумерче, защото при моя нещо май няма- за включени светлини не звъни нищо!
разбрах че стандартно има такова зумерче в таблото, и ако може някой да ми покаже как се сваля за да стигна до него. Благодаря предварително!
къде са релетата при голф4
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: къде са релетата при голф4
зумера е в таблото на километража.извади ли контактния ключ и тогава да отвориш вратата ?светва ли ти плафона след отваряне на вратата?когато ти намалее горивото и светне лампата чуваш ли и звуков сигнал?
- DVD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на самата врата няма ключ, който да затваря къга и да светва плафона и на двете врати е така - липсват такива ключета.
- MKII 1.6EZ
- Автомобил:
- Двигател:
Те са микро ключета в бравата. Виж в търсачката. Иначе и на мене не ми свири при забравени светлини. Свири ми като карам на ръчна.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Какво не е ясно:
Микроключе в бравата-->електронен блок(във вратата)--->шина-->комфорт модул, табло и т.н
Зумера е в ТАБЛОТО.
Микроключе в бравата-->електронен блок(във вратата)--->шина-->комфорт модул, табло и т.н
Зумера е в ТАБЛОТО.
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
аз зададох три въпроса.ако отговориш ще ти локализираме проблема къде е
- miti4nia78
- Автомобил:
- Двигател:
DVD написа:къде е таблото с релетата при голф4, и там имали заводски зумер за светлините, както при голф 3?
при голф 4 има ли стандартно зумерче, защото при моя нещо май няма- за включени светлини не звъни нищо!
разбрах че стандартно има такова зумерче в таблото, и ако може някой да ми покаже как се сваля за да стигна до него. Благодаря предварително!
таблото с релетата се намира точно над педала на с-ля.свали кората и погледни отдолу в ляво,и ще ги видиш.и на мен също не ми звъни нищо като остава светлините да светят.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Колеги и аз имах същия проблем,но при мен от време на време се включваше!Всеки ми казва че е микроключето във вратата и че много трудно се стигало до него за да се смени и аз се отказах със смяната!Но на скоро имах друг проблем-като заключа колата и не ми се вдигаха прозорците и ми казаха да почистя крачетата на модула!И аз вместо да ги чистя просто купих един контактен спрей и направо "удавих"
модула!И сега всичко се оправи-плафона ми свети,зумера за фаровете ми работи,алармата ми работи както трябва и прозорците вече се вдигат!Така че ако искате пробвайте може и при вас да се оправи!!! 
модула!И сега всичко се оправи-плафона ми свети,зумера за фаровете ми работи,алармата ми работи както трябва и прозорците вече се вдигат!Така че ако искате пробвайте може и при вас да се оправи!!! 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”