П.С. Забелязал съм една аномалия че когато вали сравнително силно ...... скърцането намалява ....... (по-тихо и по-малко).
Благодаря предварително .
el_nino написа:Абе колеги от няколко месеца в колата се появи едно скърцане .... Вначалото беше като се минава през малки и големи неравности докато съм в движение .... и отпред прискърцва се едно скърцат пружините на амортесиорите ..... Скърцането ги има и при въртене на волана ..... в движение и на място .....Също вчера дигах колата на крик за смяна на накладки ..... и забелязах че когато навивам крика т.е. вдигам колата ..... шума го има но немога да доловя от къде идва ..... (горен тампон на амортесиор,някакакъв друг тампон,пружина и нещо друго ) . Шума е много дразнещ и обезпокоителен ... и искам да разбера от какво е за да се стегне колата за зимата .......
П.С. Забелязал съм една аномалия че когато вали сравнително силно ...... скърцането намалява ....... (по-тихо и по-малко).![]()
Благодаря предварително .
Теодор написа:Тампоните на макферсонаНай вероятна причина, и аз го имах това скърцане след смяна на тампоните изчезна но се появи пак след 4м
Сега пак ще ги сменям но вече с Лемфьордер че сега са Феби и ето колко изкараха
andro_ написа:Теодор написа:Тампоните на макферсонаНай вероятна причина, и аз го имах това скърцане след смяна на тампоните изчезна но се появи пак след 4м
Сега пак ще ги сменям но вече с Лемфьордер че сега са Феби и ето колко изкараха
Купи си Кортеко или Пирели.Лемфьордер не стаат,щот не са оригиналдъ,ами са някъде от юг.
Пише MADE IN BRAZIL Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 78 госта