ето на горната и долната снимка съм показал къде поставям кабела ( надявамсе да няма проблем по бушоните нещо де )

на Долната снимка вече виждате как съм направил тази връзка

Понеже си нямам и понятие от токове , а се опитвам и тях да си направя да ми светят по начина по които светят на някои колеги , самоче на тях няма такава циганиика ( така да го нарека ) Снощи се пробвах да ги свържа , и питах един приятел които разбира от токове и ми каза че най-лошото което може да стане е да изгори бушон ! Аз нали инат , веднага да се пробвам и свалям стоповете , взимам един кабел и го връзвам за едни от крачетата , обаче пак си мигаше само едната светлина ( това го правех без да слагам по голям бушон
)после пак пробвах на друго място , и пак не стана . Накрая ( преди да изгори бушона
) ги свързах по този начин които ви показах ( Снимка 3 ) и само като натисках педала и се чу едно "Пук" и хоп , без светлинааааа ! Аз натискам ли натискам педала не , светлина няма . Добре че вечерта се сетих да напиша една тема за превода на бушоните под номерация , иначе бях загубен ... Естествено Благодаря на колегата "pavlin-gt" за оказаното съдействие в точния момент .Мисълта мие такава : Дали по този начин по които се опитвам да направя тази връзка е добър или след известно време ще стане нещо , и само ще ми горят бушони . Ако запоя нали табела и към двете буксички за да стане добра верига и сложа примерно бушон 30А. ( вместо както е 10А.) ще светят , или нищо няма да стане