Пода при задна дясна седалка е мокър
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пода при задна дясна седалка е мокър
Значи имам гума на пода между предна и задна дясна седалка, вчера забелязах, че около гумата от страната на задната дясна седалка е мокро. Точно по очертанията на гумата. Задната седалка обаче е суха, което ме навежда на мисълта, че това идва някъде отдолу. Някой да има идея случайно?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пода при задна дясна седалка е мокър
и аз напоследък забелявзвам некво мокрене отпред само че от ляво ,мисля че е от времето,като се визат с мокри обувки ала балаbuFka написа:Значи имам гума на пода между предна и задна дясна седалка, вчера забелязах, че около гумата от страната на задната дясна седалка е мокро. Точно по очертанията на гумата. Задната седалка обаче е суха, което ме навежда на мисълта, че това идва някъде отдолу. Някой да има идея случайно?

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
ооо да за това забравих ,моята колата така беше като я докараха даже беше почнало да гние около тия дупки а от долу всичко беше в мухалmadmen написа:Има и други варианти....
При мен бяха изпаднали някога си едни гумени тапи на пода ..... и резултата беше две кръпки 20х20 см.![]()
Огледай внимателно уплътненията на вратите, ако имаш възможност я качи и на канал и огледай отдолу....
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пода при задна дясна седалка е мокър
buFka написа:Значи имам гума на пода между предна и задна дясна седалка, вчера забелязах, че около гумата от страната на задната дясна седалка е мокро. Точно по очертанията на гумата. Задната седалка обаче е суха, което ме навежда на мисълта, че това идва някъде отдолу. Някой да има идея случайно?
Обсъждан е и варианта с прозрачните изолации които са под корите на вратите от там се процежда вода ако са скъсани бавно, но сигурно.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
така е моя голф е австрийски още повече ,все пак не бяха големи дупките( не става въпрос за некви 20см отвори) но си е влизало вода и си е гнило,е сега е изкърпено отдолу и е тупано тъй че мисля да няма ядове вечеL&R написа:smg написа:как да се изгнила така бре? това е VW не някакъв си кадетт
След 10г. в Германия или Австрия не е невъзможно за Г3 вервай ми , хубавото е че гнилотиите не са на цяло в стил.

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
landwarrior написа:ооо да за това забравих ,моята колата така беше като я докараха даже беше почнало да гние около тия дупки а от долу всичко беше в мухалmadmen написа:Има и други варианти....
При мен бяха изпаднали някога си едни гумени тапи на пода ..... и резултата беше две кръпки 20х20 см.![]()
Огледай внимателно уплътненията на вратите, ако имаш възможност я качи и на канал и огледай отдолу....
И при мене е така и трябва като се затопли времето да я кърпя отдолу...

Помежду другото buFka, ако кората на предния прозорец ти е спукана.. Може да тече вода директно във въздушния филтър за вентилацията... При мен беше така.... Ама го оправих..

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
На Passat B3 на баща ми се беше получило същото мокрене и доста ме дразнеше, че миришеше на мухъл винаги. След обстоен оглед установих, че го е задрал отдолу и е вкарал една гумена тапа (на технологичен отвор) навътре и оттам влиза вода. Съветвам те внимателно да огледаш мястото отдолу, под колата. УСПЕХ!
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
много благдаря за всички отговори, ще започна да издирвам проблема
Първо смятам да погледна за тези тапи на пода, но някой може ли да обясни как се вдига тоа мокет или както там се нарича....
ПС. Също така може ли някой да обясни как да проверя за запушени отвори за оттичане на водата
ППС. Съжалявам че ви тормозя по този начин, ама с колите съм мнОго зле

Първо смятам да погледна за тези тапи на пода, но някой може ли да обясни как се вдига тоа мокет или както там се нарича....
ПС. Също така може ли някой да обясни как да проверя за запушени отвори за оттичане на водата
ППС. Съжалявам че ви тормозя по този начин, ама с колите съм мнОго зле
Последна промяна от buFka на Нед 12 фев 2006 12:02, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”