Здравей те Колеги! Имам проблем с лампата за резерва на бензина не иска да се загася а пък стрелката за бензина е точно на половината има някъде за около 40лв. бензин в колата и при всяко палене ми святка и пищи имаше проблем с ламбда сондата, но вече е оправен и ме съмнява нещо да не се е объркал компютъра когато е била без сонда, но не съм сутурен дали има някакво влияние сондата върху това ето грешките които ми дава от която едната е вече оправена!
00525 - Oxygen (Lambda) Sensor (G39)
07-10 - Signal too low - оправена!
0282 - Throttle Position Actuator (V60)
26-10 - Output Open - тук вече незнам какво да правя с тази дроселова клапа някои ако е имал такъв проблем да сподели. Благодаря предварително!
Лампата за бензина на Голф 4 1.4 16v
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Re: Лампата за бензина на Голф 4 1.4 16v
и аз да се възползвам от темата :колко километра горе-долу е резервата на голф4 или колко литра и лампата с колонката свети ли по някакъв друг начин при ве4е критично ниво на горивото
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
7 литра е резервата на Г4...
-
winbooz3
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги това с лампата го оправих снощи ресетнах таблото като извадих два от бушоните и се оправи след като ги сложих, но ми светна лампата на airbags, изчистих грешката и всичко е наред ако имате същия проблем направете това по-късно мога да дам снимка кои точно от бушоните се вадят
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
а променя ли се светенето на лампата
- abit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при мен се получи когато сложех бензин без да изгася мотора, бях на резерва стрелката си вдигна на половината а лапата не угасна, 2 дена ми святкаше и пискаше като палех.
Оправи се след като сложих наново половин резервоар, но този път бях изкарал ключът от контакта.
Оправи се след като сложих наново половин резервоар, но този път бях изкарал ключът от контакта.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”