За триене
-
brendyto
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1987
- Контакти:
За триене
Двигателя е ABF проблема се изразява в това,че мени оборотите на празен ход,а като и подадеш газта първо забива,изпушва черно към 2-2.5хил об.и от там тръгва да оскорява.На газ анализатора ми показа,че COто е високо при подаването нагаз, а като задаржиш оборотите се нормализира и влиза в норми.Сложих и пробно газ и проблема го нямаше вървеше напълно нормално на всички обороти.Ако някои се е зблъсквал с подобен проблем моля да сподели.
Последна промяна от brendyto на Съб 18 юли 2009 18:42, променено общо 4 пъти.
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Re: ABF високо ниво на CO
Ламбдсондата как е ?
-
brendyto
- Контакти:
Тя е перфектно,на газ-анализатора също показва и състоянието и.Само COто се качва при подаването на газта с пъти повече,а като задаржиш на едни обороти влиза в норми.Съмнява ме,че в ниските обороти сместа е обеднена(затова не вари в тези обороти)и ландата подава инф.на компа за това и при някаде към 2500об.се замисля,изпушва и тръгва зверски и така до 7000об.
-
brendyto
- Контакти:
Тази вечер забелязах,че след като запаля и бензиновата помпа нагнети и изключи(това се чува много трудно заради изпускателната ми система) оборотите на мотора падат и се колебаят м-у 500 и 700 и от аспуха излиза черния пушек(дори ипри подаване нагаз)докато не вкючи помпата отново и нещата се нормализират.Това говори за ниско налягане на бензина.Помпата е на 3.5 бара от Пасат4 1.8 а на мойта е била на 3 бара,не ми се вярва да е от нея щот нямаше да стига бенза във високите.Но дали е регуларор на налягането?Утре ще му отделя специално внимание.
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За триене
колега тук е технически форум не се ключат темите туко така сподели как разреши проблема разрешил ли си го въобще за да може ако има някой след теб със същия проблем да намери темата да попита и така нататък не да пуска нова тема.
поздрави
поздрави

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”