Скърцане на врати
Скърцане на врати
Здравейте, имам проблем с предните 2 врати. При отваряне и затваряне се чува яко скърцане, а дясната врата дори се отваря по трудно. Някакви идеи?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Скърцане на врати
Грес,масло,ВД-40 по пантите.
Ако имаш мишки и те скърцат - вземи една котка за голфа
.
Ако имаш мишки и те скърцат - вземи една котка за голфа

-
- Автомобил:
- Двигател:
За най-лесно и просто - вземи някакво спрейче- дали ще е ВД-40 или някакво подобно,няма значение и пръсни по малко между двете части на пантите и така.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Колегга, предните врати овисват защото са тежички. На повечето голфове са така. А твоя проблем може да се оправи само ако затежгнеш винтовете, които държат вратата. На мен така вми скърцаше есната задна, те с ебяха развили. Кат оги натегнах и заспа. Поздрави 

- Openeye
- Автомобил:
- Двигател:
Вземи си хубава тефлонова смазка аз ползвам на мотип има и (други хубави) смажи всички трещи се елементи по вратата (панти и т.н.). На бившата ми кола (18 годишната Форделина) при отваряне вратите издаваха предсмъртни стенания искърцаха като на ЗИЛ но след като сложих тефлоновата сазка всичко се оправи. Мазане му е майката.
ВеДе-то е хубаво но не е много трайно, използвай го да почистиш стари наслоявания....
ВеДе-то е хубаво но не е много трайно, използвай го да почистиш стари наслоявания....
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
и наи обикновено масло ще свърши работа....
благодаря на всички за отговорите и помоща!!! взех си от бензиностанцията вд-40, напръсках пантите и просто заспаха вратите! много добра работа върши това спрейче
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”