Лампа на таблото на Бора
Лампа на таблото на Бора
Здравейте!Днес видях,че ми свети тази лампа на таблото:Някой може ли да ми каже какъв може да е проблема и как съответно да го реша.
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Re: Лампа на таблото на Бора
Доколкото виждам това е лампата на Airbag-a. Имаш ли еърбеци в предните седалки(странични еърбеци)? Ако имаш, то вероятно буксите им са се зацапали или са се оголили кабелите към тях от местенето на седалките напред-назад. Провери ги. Но все пак отиди и на диагностика. 

- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Отдолу под седалките са. Може би имат нужда от почистване. Не си спомням какъв цвят са обаче 

Последна промяна от m2595 на Пон 20 юли 2009 11:18, променено общо 1 път.
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Приятел, и при мен светна ей така от нищо. Паля колата и хоп лампата светна!!!
Закачих я на ВАГ-а и излезе съобщение "ако модула на айрбега е еди кой си при тестването може да възникне проблем" т. е. може да се отворят. А за да видиш номера трябва да го намериш,той е под дясната половина на таблото зад жабката, а там са едни щипки..... ужас. Аз си карам за сега така на мен не ми пречи.
Ако видиш все пак номера на модула пиши , за информация.
Закачих я на ВАГ-а и излезе съобщение "ако модула на айрбега е еди кой си при тестването може да възникне проблем" т. е. може да се отворят. А за да видиш номера трябва да го намериш,той е под дясната половина на таблото зад жабката, а там са едни щипки..... ужас. Аз си карам за сега така на мен не ми пречи.
Ако видиш все пак номера на модула пиши , за информация.
Номера на модула излезе N200,но не се наложи да го търсим,защото се оправи само със зачистване на грешката.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”