Проблем с фаровете - Golf 3
Проблем с фаровете - Golf 3
Имам следния проблем с фаровете (Golf 3) , не ми светят късите. Дългите са наред , габаритите също. Къде може да е повредата?
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:emils написа:крушки...
и двете едновременно???
наистина е малко вероятно да са изгорели късите светлини и на двете крушки едновременно, но в сферата на хипотезите е възможно - освен причините, които колегата i.e.i е посочил и които са по-вероятни. най-лесно е да се смени едната крушка и да се види какъв е ефекта. ако крушките не са причина, се тръгва по веригата, за да се намери повредата. много е вероятно и да е ключа. почти изклчвам бушоните като причина, тъй като те са направени за леви и десни свелини, а не за предни и задни (освен ако не е направен мост както при мен на задните габарити, при което са вързани на един бушон). все пак бушоните би трябвало също да се погледнат.
фарове
Бушоните ги гледах, наред са. А иначе когато е изгоряла крушката би трябвало да си личи по нещо че е изгоряла. Аз не видях нещо нередно. Но и не съм сменял крушки до сега. А и не ми се вярва по едно и също време да са изгорели 2-те. Иначе дълги фарове има, за късите отделни крушки ли има?
ф
°niksi° написа:Случайно да имаш допълнително слагани релета на фаровете.
Аз не съм слагал. Преди мене не знам какво са правили допълнително по колата. Единствено когато отида при майстори разбирам.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
access написа:Pichaga написа:би трябвало да ти е двойна крушката т.е. една с жичка за къси и за дълги друга
е да но тогава и на двете крушки да ми е изгоряла жичката за късите.....
Просто лоша случайност, не е невъзможно. Отиди на някоя бензиностанция и се уговори да ти дадат една крушка да я пробваш, ако светне на къси новата - сменяй и двете.
Проблема е решен. Така и не разбрах от какво се беше получило. Махнах крушките проверих ги и се оказаха здрави. След като ги сложих проверих отново бушоните (в случай че някой може да се е измъкнал от гнездото) и светнаха
Иначе са едносекционни фаровете. Благодаря ви още веднъж че се отзовахте с мненията си по моя проблем 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”