голф 3 гти 16в проблем с аларма
голф 3 гти 16в проблем с аларма
колата е голф 3 гти 16в 1993г..алармата ми е заводска.Стана така че преди 2 дни я пуснах и на сутринта дистанционното не реагира и не мога да изключа алармата сега,имам лампичка която си светва при натискане, но не реагира,смених батерията пак не може.Отворих с ключа взе да писка и я откачих от буксата.Всичко ок обаче при това положение колата не може да запали.Пак я закачих опитвах какво ли не ,но няма оправия.Някой ако е имал подобен проблем нека да сподели 

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с аларма
колата има ли имобилайзер
- vwghost
- Автомобил: VW GOLF IV
- Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
- Контакти:
break написа:Отворих с ключа взе да писка и я откачих от буксата.Всичко ок обаче при това положение колата не може да запали.
Имаш реле{в алармата} което ти прекъсва тока към бензиновата помпа .Намираш го и го закъсяваш ,внимателно да не изгориш нещо

Последна промяна от vwghost на Вто 08 сеп 2009 18:06, променено общо 1 път.
vwghost написа:break написа:Отворих с ключа взе да писка и я откачих от буксата.Всичко ок обаче при това положение колата не може да запали.
Имаш реле{в алармата} което ти прекъсва тока към бензиновата помпа .Намираш го и го закъсяваш ,внимателно да не изгориш нещо
по-добре да си оправя алармата!!!

- vwghost
- Автомобил: VW GOLF IV
- Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
- Контакти:
Това е наи-добрия избор .
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
не подобре я махни и си сложи нова 

- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Колега я вземи снимай алармата да е видим и буксата снимай, пък може и да е подкараме тази твоята аларма.
Колеги аз имам съштия проблем не отива ток на помпата голф 1,9тд ааз 94г
Това са снимки от нета мойто е съштото,диода свети,сирената свири сега съм ги исклучил и пуснах друг кабел за помпата,Като я взех имаше съштия проблем(беше с допълнителен кабел за помпата)тогава отворих алармата имаше студена спойка на едното реле, запоих и всичко ок но след година взеда гасне двигателя на пътя и след минута две палеше,няколко пъти така и накрая не запали ,и пак с друк кабел,
не че не върви но ме дразни, нашите елажии дигат рамене,някой да има идея какво да правя,ако сменя алармата сдруга дали ще стане
Това са снимки от нета мойто е съштото,диода свети,сирената свири сега съм ги исклучил и пуснах друг кабел за помпата,Като я взех имаше съштия проблем(беше с допълнителен кабел за помпата)тогава отворих алармата имаше студена спойка на едното реле, запоих и всичко ок но след година взеда гасне двигателя на пътя и след минута две палеше,няколко пъти така и накрая не запали ,и пак с друк кабел,
не че не върви но ме дразни, нашите елажии дигат рамене,някой да има идея какво да правя,ако сменя алармата сдруга дали ще стане
- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
Re: голф 3 гти 16в проблем с аларма
Колеги и аз имах такъв проблем на мк3 гти и след като дистанционното не искаше да спре алармата, отидох, купих му нова батерия и се оправи:)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”