Алармата откача
- Marty_boy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Алармата откача
Колеги незнам къв е проблема но след като си вкл алармата след 1 час а може и по малко се включва сама!По едно време се оправи и не се включваше но сега пак го прави!Алармата дойде с колата Г3 от Италия и е с един бутон и централно заключва!Къв може да е проблема
за това?

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Marty_boy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ANNIHILATOR написа:Хлабава или клеясала връзка. Също може да е и шоковия датчик. При мене така се ебава но с захранването й и не мога да разбера откъде е точно от буксата или вътре по платката, ама чакам да поизпрегне напълно и после ще я видя какво може да се прави.
и без аларма ли караш щот аз да но малко ме е страх щото имам датчик при отваряне само да се задейства алармата и нямам шоков!
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По принцип при мене всякаш забива и неможе да тръгне и издава едни звъци като халцукане. В такъв случай отварям капака разбутвам кабелите да тръгне да пищи и се оправя. За ссега само веднъж се въртях за по-дълго време около нея. Колегата FreAk до някъде е прав, но според мене това ще го направя когато съм 100 % сигурен че от сегашната ми нищо не става.А иначе дадох 150лв с монтажа за тази в момента. Имам и една дето взех колата с нея ама е италианска и няма дистанционно!!!
П.п. Най-лошото е че някой път може да ми изиграе много лош номер. Да не мога да я накарам да тръгне и от там да не мога да стартирам двигателя. В такъв случай ще трябва да отворя таблото и да търся една бяла букса дето съм я забравил къде точно е!!! Да не дава господ че .....
П.п. Най-лошото е че някой път може да ми изиграе много лош номер. Да не мога да я накарам да тръгне и от там да не мога да стартирам двигателя. В такъв случай ще трябва да отворя таблото и да търся една бяла букса дето съм я забравил къде точно е!!! Да не дава господ че .....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”