Значи историята е следната....карам си и спирам за малко....
След 10 мин се опитвам, но колата не запали....
Има бенз, но се оказа че няма ток на свещите....Та какво може да е грумнало? Просто след бобината няма ток?
Давайте съвети? Самата бобина ли? Що ли.....как се проверява читава ли е?
Колата има аларма с имобилайзер, мислех си че може да е от нея, но май не е...Алармата си работи абсолютно нормално и не ми се вярва само имобилайзера да е дал фира....
Та къде е ключа от бараката
w98 - промяна заглавие!
Думна ми голфа нещо.!-решено /Комутатора/
-
- Автомобил:
- Двигател:
Добър вечер на всички.Където е делкото има букса с 3 входа
1. "+"
2. "-"
3. "0"
извади центлалния кабел от делкото и го даи на малко разстояние от някаква маса по колата,откачи датчика от делкото и с помоща на кабелче даи на късо крачетата"0" и "-".(колата тряя да е на контакт естественно:) )трябва да прескочи искра на високото.Ако има значи...датчик на хол(около 40лева)ако няма искра провери с мултицет има ли напрежение между клеми "-" и "+"
П.П.Дано не съм обидил някои че така подробно се обеснявам но...иска ми се да бъда разбран максимално добре:)
1. "+"
2. "-"
3. "0"
извади центлалния кабел от делкото и го даи на малко разстояние от някаква маса по колата,откачи датчика от делкото и с помоща на кабелче даи на късо крачетата"0" и "-".(колата тряя да е на контакт естественно:) )трябва да прескочи искра на високото.Ако има значи...датчик на хол(около 40лева)ако няма искра провери с мултицет има ли напрежение между клеми "-" и "+"
П.П.Дано не съм обидил някои че така подробно се обеснявам но...иска ми се да бъда разбран максимално добре:)
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”