Историята е следната.Един приятел има Джета 89' и си сложи подобно табло с MFA.МFA-то му работи идеално и вчера ми се обади ,че ми е намерил табло даже с МФА.ВИкам си супер.Взехме го,монтирахме го.Оказа се че скоростомера работи,но километрите не се въртят на циферблатите.Сменихме скоростомера с този от моето старо табло и така получихме табло VDO 950 със скоростомер Motometer 950.Всичко работи идеално.Датчиците за МФА-то и пръчката за смяна на опциите ,ще си я закупя малко по-късно този месец(на заплата).Исках само да си вържа разходомера,който беше свакуум отзад на таблото.Поразптахме приятели набързо и ни казаха да вземем вакуум от сервото и аз го взех уж,но явно някъде бъркам.Свързал съм вакума в таблото и с един тройник разделя единият вакуум идващ от сервото,но явно бъркам някъде,защото никаква стрелка не се показва,дори и под 6то литра не светва лампичката с форма на стрелка.Ако някой има идея как и къде се връзва това чудо,ще помоля да ми каже,защото искам да си го вържа.Надявам се не ви е проблем.
Много благодаря на този ,който каже как се връзва този вакуум.
За протокола: Колата е Голф 2 89' 1.6CL карбуратора е E2E или 2E2,забравих как се водеше точно