Нещо по предницата има
- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо по предницата има
Здравейте, значи днеска като се качих на майка ми в колата(голф-3 1.9ТДИ) и останових следното. Като навия пълен ляв или десен няма значение, се чува много странен шум като чели грайфера на гумата опира някаде на ръб ама не е това защото слезнах и видях, а като гледам колелото като че ли нещо го спира от вътре или прескача незнам. Ако на някой мо се е случвало такова нещо нека сподели
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нещо по предницата има
колега разгледай под калника пластмасовите кори дето са вътре в калника, при мен бяха лабави липсваше един винт и опираше в гумата при пълен десен.
един винт самонавиващ на точното място и сега нямам проблем, това само на зимните гуми ми опираше.
един винт самонавиващ на точното място и сега нямам проблем, това само на зимните гуми ми опираше.
- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
До сега се пулих и не е от там за съжаление, има много разстояние. Абе дали може да е нещо главината де да знам шлици това онова ама пък то ако е от нея ще има проблем и напрво.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
колега да не ти вие хидравликата при напълно навит волан?
- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
колега и аз го имам този проблем но не знам от какво е на летити джанти по се усещаше знам че имам крив диск може и от него да е като ги сменя ще разбера
- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
Ами не не е и хидравликата прегледал съм почти всичко хидравлика шарнир дискове болтове лагер, каре също не е защото звука е съвсем различен. Полуоска и главината само не съм гледал щото стана тъмно вече.
milenchouuu написа:Здравейте, значи днеска като се качих на майка ми в колата(голф-3 1.9ТДИ) и останових следното. Като навия пълен ляв или десен няма значение, се чува много странен шум като чели грайфера на гумата опира някаде на ръб ама не е това защото слезнах и видях, а като гледам колелото като че ли нещо го спира от вътре или прескача незнам. Ако на някой мо се е случвало такова нещо нека сподели
предположение- макферсон танпон лагерче или накрайник
Ако шума се чува през равни интервали, може да е каре. Но тогава шума е силен, и направо щрака осезаемо 
- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
Не мисля че е каре. Ще се ходи на майстор, и ще пиша какво е било.
Благодаря на всички за помощта.
Благодаря на всички за помощта.
- nikibol
- Автомобил:
- Двигател:
Колега.
Провери си железните тави. от вътрешната страна на главината. Понякога са поизгнили или.. просто поизкривени и от там е възможно да прави проблем.
Провери си железните тави. от вътрешната страна на главината. Понякога са поизгнили или.. просто поизкривени и от там е възможно да прави проблем.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”